نقل قول:
خيالت راحت منشي تلفني داره. gsm.ir اشتباه زياد داره.
عكسبرداري رو نميدونم والا كدوم بهتره. هرچي باشه 480 دوربينش 5مگاپيكسله ولي استار 3.2 هستش.
اما كار كردن و بخصوص برنامه نصب كردن تو 5233 خيلي بهتر و راحت تره.
Printable View
نقل قول:
خيالت راحت منشي تلفني داره. gsm.ir اشتباه زياد داره.
عكسبرداري رو نميدونم والا كدوم بهتره. هرچي باشه 480 دوربينش 5مگاپيكسله ولي استار 3.2 هستش.
اما كار كردن و بخصوص برنامه نصب كردن تو 5233 خيلي بهتر و راحت تره.
قاب این گوشی تو بازار موجوده وتعویضش راحته؟
سوال آیا درکل محافظ ال سی دی خوبه یا مضره ؟ من یکی به پیشنهاد دوستان انداختم اما یه قسمتش هوا رفته و هم کلی خط افتاده و حساسیتشم کم شده
من ننداختم الانم 2 ماهِ دارم باهاش کار میکنم گوش شیطون کر عینه آینس فقط پشتش حساسِ رو جای زبر نباید باشه
ولی صفحه گوشی من همون روز دوم خط افتاد، خیلی اعصابم خورد شد.
من محافظ انداختم ولی هیچ هوایی توش نیست. خود مغازه دار واسم انداخت. طوری که اصلا معلوم نیست محافظ روش چسبیده.
بجه ها راستی این مورد رو هم بگم: من اشتباه می کردم در مورد باتری استار، زود قضاوت کردم، با همون 2 خط شارژ حدود 3 روز نیگه میداره! :دی در کل الان من دقیقا هر هفته گوشیمو شارژ میکنم (یعنی روز هفتم میزنم به شارژ)......:5:
سلام ببخشید کسسی بازی سراغ نداره که با شتاب سنج استار هم کار کنه؟
هرچی بازی جاوا هست فقط با شتاب سنج سونی اریکسون کار میکنه و شاید نوکیا
یا حداقل یک بازی جاوا که با دوربین استار هم کار کنه
کلا یه بازی متفاوت یعنی نیست برا این گوشی؟
1 هفته :18: خیلی عالیهنقل قول:
حالا هی بگین باتری سامسونگ ضعیفه :27:
نقل قول:
بزرگواری عزیز .... مرسی :40::11:
اين گوشي بلك ليست داره اما ظاهراٌ يه سري تنظيمات داره براي فعال كردنش چون من يه سري شماره ها رو به عنوان آزمايشي جز بلك ليست آوردم اما همون شماره ها تونستن به گوشي زنگ بزنن
خواستم ببينم شما چه نظري داريد ؟ و اينكه براي استفاده از اين آيتم بايستي چي كار كرد؟