من که گذاشتم...نقل قول:
از تجربه دارای پارسال نیستم:31:؛ ولی به نظرم خیلی عالی و طبیعی(متعادل) زدی جز عربی!
خیلی خوبه:11:
Printable View
من که گذاشتم...نقل قول:
از تجربه دارای پارسال نیستم:31:؛ ولی به نظرم خیلی عالی و طبیعی(متعادل) زدی جز عربی!
خیلی خوبه:11:
آره آزمون میدم قلم چی ولی نمی دونم چه طوره که عمومی ها رو که نمی خونم بالای 70 می زنم ولی اختصاصی ها رو که در حال جویدن کتاب ها وخوندنشون هستم رو خراب می کنم حدود 30 درصد می زنم غیر از آمار وشیمینقل قول:
ترازم هم خیلی افتضاح اومد حدود 5000
حالا من چی کار کنم که هر آزمون از آزمون بعد بهتر بشم
ضمنا قید هندسه 1 و 2رو واسه کنکور زدم چون توی دبیرستان شب امتحانی بودم و فقط خوندم که پاسشون کنم.
راهکاری؟
پیشنهادی؟
نحوه ی خوندنشون؟
کتاب درسی رو حتما بخونین ! حتی اگه خیلی چرت باشه ... بخصوص تمرین ها و مسائل کتاب درسی !
فيزيك 1 ...2 فصل آخر هم آسونه و هم مهم! به نظر من همين تابستون بخوونش و فرموا رو خلاصه نويسي كن!نقل قول:
اگه بتوني انديشهيازان رو پيدا كني كه عاليه!
سوالهای ازمون گزینه ی 2 گیر نمیاد؟
سلام!نقل قول:
اين روشي بود كه من ميخوندم!
به نظر من خوبيش اينه كه آخر روزت ازاده
این روش میگه که ما در ابتدای روز انرژی بیشتری داریم ولی زیاد به هدر میره!در یخچاال میریم الکی!! به دوستمون زنگ میزنیم!!!! اینترنت میایم!!! با مادرمون در مورد موضوعات الکی بحث میکنیم و…….. در حالی که هنوز برنامه درسیمون باقی مونده و این یعنی ظلم به خودمون و آیندمون!شاید بگی خوب اینها نوعی استراحته!!!!! ولی اگه توی طول روز استراحتا کم بشه و زود تر برنامه اجرا بشه! از اون ور به تایم گنده تری میتونیم یه استراحتی بکنیم که به چشم بیاد! اما در حالت اول نه تنها استراحته به چشم نمیاد بلکه درس خوندن هم به چشک نمیاد و تو اضطراب تمام برنامه رو داری…مثلا داری شام میخوری ولی هنوز استرس داری که 3ساعت مونده 10 ساعت تموم شه!برات مثالی میزنم!2 دانش آموز یکی من و یکی تو میخوایم درس بخونیم و باید 10 ساعت بخونیم:من ساعت 6 صبح بیدار میشم ساعت 6.30 استارت خودم رو میزنم:6.30 تا 88.15 تا 9.4510 تا 11.3011.45 تا 13.15ناهار + استراحت13.45 تا 15.1515.30 تا 1717.15 تا 18.15و اما تو ( البته تو که اینجوری نیستی)تو ساعت 7 صبح با غر غر های مادرت از خواب بیدار میشیبه زور ار ساعت 8 شروع میکنی8-99.30-10.3010.45 تا 11.4512.30 تا 13.3014-1515.15 تا 16.1516.30 تا 17.3018 تا 1919.45 تا 20.4521 تا 22
فرق بین من و تو چیه؟؟؟؟؟؟من ساعت 18.15 ….10 ساعتم پر شده … از اون موقع تا خواب حاااااااااااااااال میکنم ولی تو حتی موقع شام هم استرس اتمام برنامه رو داری!من ار 18.15 به بعد میتونم برم با دوستام پارک و سینما! ولی تو ساعت 18و15 هنوز 3 ساعت برنامه درسی داری!البته باز هم میگم هر کسی روش خودش رو داره
البته اين روش بود برنامه ريزي به نظر من هماهنگ باشيد با قلم چي يا سنجش بهتره!
موفق باشيد
نقل قول:
من خودم مبتکران محمودزاده هم فیزیک 2 خوندم و هم فیزیک 3 و تست انرژی اتمی کار میکنم ( میانگین درصد فیزیکم تو کانون 80 درصده ) به نظرتون اندیشه رو هم بگیرم ؟؟؟
خوب اگه مبحث حال و تفریح رو ملاک قرار بدیم من نظر دیگه ای دارم:نقل قول:
8-9
10-11
12-1
2-3
5-6
7-8
9-10
11-12
حالا ما 8 ساعت خوندیم و خیلی هم استراحت کردیم و فرصت برای خیلی کار ها هم گذاشتیم از جمله:
اینترنت و بازی با یخچال و ...............:31:
و اما دوست گلم این بازه های 1:30 به 15 خیلی وحشتناکه چون بازدهی مغز پایین میاد
نقل قول:
به سلامتی انگار از پرده در اومدی !!!!:31:
چه خبر از سوالای المپیادی به نظر من نرو دنبال چنین کتابایی چون به قول خودت :
( پست 360 همین تاپیک)نقل قول:
به نظرم این کتابها فایده ای نداره به خاطر اینکه کنکور رو یک چیز بزرگ نشون میدهند
روز جمعه ای بیکار بودیم یه کار برای خودمون درست کردیم راستی تو چقدر ضد و نقیض پست میدی !!!!
آخه مرد حسابی فقط یه ایرانی میتونه کنایه ایو که توی این جمله بهت زدم بفهمه ( از عمد اینکارو کردم :27:)
ولی انگار شما بهتر زبون مادریمو بلدی!!!!نقل قول:
شما کاری به این کاراش نداشته باش ولی اگه شما میخوای یه چیزیو ثابت کنی باید دنبال سایت برای آپلود کارنامه باشی
البته یه کم هم زبانتو تقویت کنی بد نیست اوه البته یادم اومد شما توی فرانسه انگلیسی یادتون ندادن ؟؟؟؟:27::27:
اشکال نداره میتونی سوالاتتو از توی تاپیکش بپرسی !!!!!
و یه سری پست دیگه که شما سر بهش بزنید بدک نیست .
این پست دادم برای آشنایی بیشتر با این شخص شخیص.
از مدیران خواهش می کنم خواهش می کنم این پست پاک نکنن چون این کاربر توی 500 پست همرو سر کار گذاشته و یک قصدو بیشتر دنبال نمی کنه ..
من دنبال این نیستم که چیزی رو به فردی مثل تو ثابت کنم اینو بفهم :41:نقل قول: