گارانتی هیچ مزیتی نداره.تنها مزیتش اینه که بدی فیرم ویر جدید واست بزنن.(که اگه گارنتی هم نداشتی با 4-5 تومن کارتو راه میندازن.)نقل قول:
اینجور چیزا هم احتمال خراب شدنش تقریبا صفره.
اگه پول اضافی داری با گارنتی بگیر.:31:
Printable View
گارانتی هیچ مزیتی نداره.تنها مزیتش اینه که بدی فیرم ویر جدید واست بزنن.(که اگه گارنتی هم نداشتی با 4-5 تومن کارتو راه میندازن.)نقل قول:
اینجور چیزا هم احتمال خراب شدنش تقریبا صفره.
اگه پول اضافی داری با گارنتی بگیر.:31:
سپاس رفیق:11:نقل قول:
آخه از دو چیزش می ترسم... یکی این که از پک این گوشی باطری و لوازم جانبیش رو کش برن؛ دوم این که گوشی دسته دوم باشه... آخه دیدم از دوبی جنس دسته دوم میارن و به عنوان نو می فروشن...! به این علاءالدینی ها اعتمادی نیست! :41:
شاد باشین :دی
چندتا چیزو بهت بگم بعد ایراد نگیری :دینقل قول:
جت سیستم عامل نداره ... 500 تا sms بیشتر نمیگیره ... موزیک پلیرش اکولایزر دستی نداره ... البته اکولایزرای خودش خوبن و در کل صدای هدفونش خوبه ولی خب اکولایزر دستی یه چیز دیگست ... دوربینش تو روز از ان82 بهتره ولی تو شب لرزشش زیاده و با فلش خوب نمیشه ... gps ش فقط با اینترنت کار میکنه و...
نقل قول:
نه عزيز GPS اين گوشي اتفاقا بدون اينترنت خيلي هم خوب جواب مي ده من خودم دارم از برنامه TrekBuddy به خوبي استفاده مي كنم بدون كمترين هزينه و نقشه هاشم كه فراوونه در ضمن براي من در فضاي باز در عرض 30 ثانيه و يا حتي كمتر ماهواره رو پيدا مي كنه براي بقيه دوستان هم به اين سرعت هست يا نه چون من شنيدم براي بعضيها حتي 10 دقيقه طول مي كشه كه با ماهواره ارتباط برقرار كنه كه خيلي عجيبه!!
سلامنقل قول:
سیستم عاملش رو که می دونم...
اما این 500 تا پیامک قضیه اش چیه؟
ویرایش اکولایزر توی این فرمورها افزوده نشده؟
عکساشو دیدم... چرا این قدر ماتن؟
و...
و دست آخر این که قضیه پشتیبانی نکردن از کیبورد مجازی QWerty فارسی چیه؟!:13:
شاد باشین :دی
یعنی این که inbox جت 500 تا بیشتر sms ظرفیت نداره بعد اون وقتی sms میاد میگه جا نداری و باید یه سری از smsهاتو پاک کنی.نقل قول:
نه هنوز نمیشه اکولایزر رو دستی تنظیم کرد ولی مطمئنا سامسونگ توی فریمورهای جدید یه فکری به حاال این قضیه میکنه.
عکساش تو روز عالی هستند و تو شب هم به خاطر فلشش هست که عکساش رو یه خرده مات نشون میده.
کیبورد مجازی فارسی رو باید دوستانی که فریمور فارسی دارن جواب بدن ولی فکر نمیکنم همچین قضیه ای باشه.
نقل قول:
به نظر من سيستم عامل زياد هم براي كسي كه اهل برنامه و اين چيزا نيست مشكلي به حساب نمي ياد اما 500 تا اس ام اس رو بله به نظر درست مي ياد ولي به نظرم شايد در آينده بشه اين گوشي رو هك كرد و هر تغييري رو بشه بهش داد
ولي بايد بگم دوربينش به نظر من كه خيلي عاليه و عكس هاي واقعا خوب و شفافي حتي در تاريكي مطلق با فلاش مي ندازه من كه استفاده كردم خيلي ازش راضي بودم حتي مي شه گفت دوربينش به اندازه يك دوربين عكاسي ديجيتال تا قيمت هاي 100هزار تومني و يا حتي بيشتر جواب مي ده مخصوصا قسمت گرفتن لبخندش كه هركي ديد كفش بريد !!!! و يه چيز كف بر ديگشم نشون دادن فيلمهاي dIVX هست كه اونم واقعا حال مي ده!!! هركي ديده پسنديده!!
كيبرد مجازي هم روي فارسي وقتي كه گوشي رو افقي مي گيري جواب نميده مگه اينكه زبان عربي يا اردو باشه كه بتوني باهاش بيشتر كلمات فارسي رو اونجوري تايپ كني ولي اگه فارسي رو هم آدم حساب مي كردن خيلي عالي مي شد
نقل قول:
دوستان این 7 لول صدا رو یکی اینحا بی زحمت بزاره من زدم بهم ریخته :31: می خوام درستش کنم :5:
اگه جای مطمئن سراغ داری بدون گارانتی بگیر.اگه نه با گارنتی بگیر که بعدا راحت باشی و نگی که دست عرب بهش خورده.:31:نقل قول:
لرزش که از دوربین نیست.دستت میلرزه.:31:نقل قول:
ولی اگه تو شب از یه منظره بخایی عکس بگیری یه خورده مات درمیاد ولی تو فواصل نزدیک مشکلی نداره.
اگه از عکسی که میگیری راضی نیستی میتونی با تنظیمات دستی بهترش کنی.
اینم مثل همه گوشی های جاوا محدودیت اس ام اس داره.(500 تا رو گوشی و 15 تا رو سیم کارت)نقل قول:
خودش 11 تا اکولایزر+شبیه ساز 5 کاناله داره.اگه شبیه ساز رو فعال کنی دیگه فکر نمیکنم نیازی به اکولایزر دستی داشته باشی.ولی خب بازم قبل از خرید در نظر بگیر که بعدا پشیمون نشی.
اینم یه عکس که خودم گرفتم.
کد:http://i1006.hizliresim.com/2010/6/29/3289.jpg
من كه امتحان كردم صداش قويتر شد به طوري كه وقتي آهنگ مي زاري نمي توني ببري جلوي گوشت چون واقعا اذيت ميشه!!! از صداي بلندش