خیلی باحال بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
من هم کنجکاو شدم بدونم Talk to my hand [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی چی لذا در اینترنت سرچ نمودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معانیش اینه:
خفه شو!
با یکی دیگه حرف بزن
من حوصله گوش دادن به حرفات رو ندارم
حالا که خفه نمیشی بیا با دستم حرف بزن چون گوش نداره
سرم شلوغه برو پی کارت
ولی ایجور که برادر ساویس نوشتند انگار معنیش یه فحش چارواداری ناموسی سنگینه که بعید به نظر می رسه.
Talk to the hand (or tell it to the hand) is an English language slang phrase associated with the 1990s. It originated in African American Vernacular English as a contemptuous and urbanized way of saying that no one is listening, and is often elongated to a phrase such as "Talk to the hand, because the ear's not listening" or "Talk to the hand, (be)cause the face don't understand". "Talk to the hand" is often considered to be a sarcastic, or obnoxious phrase, and is commonly associated with urban black youths, especially black women, as well as teenage valley girls who adopted it, and guests on daytime talk shows such as Jenny Jones, Jerry Springer and Ricki Lake during confrontational segments. The phrase was popularized by actor and comedian Martin Lawrence in his 1992 sitcom Martin. "Talk to the hand" was later mimicked by actress Fran Drescher in 1997's The Beautician and the Beast.
منبع
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا حق
جدا معنیش این میشه این اسمایله؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منو بگو همیشه برای خداحافظی از این اسمایل استفاده میکردم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم نمی دونستم :blink: :blink: :blink:نقل قول:
سلام
یک صوتی دادم که اورجینال صوتی بود ؟؟!!:blink:
توی قهوه خونه با دوستان نشسته بودیم که یکی از بچه ها داشت داستان تصادف
خودش و داغون کردن 206 داییش را تعریف می کرد که این جوری بود:
اره من داشتم خیابون را خلاف می رفتم که یک موتوری از یک کوچه فرعی امد
توی خیابون منم سرعتم زیاد بود نتونستم کنترل کنم و بعد از برخورد با جدول های
وسط خیابون ماشین پرت شد اون ور خیابون دوست ما هم امده پایین و دیده که بعله
2 تا چرخ جلو :laughing: پکیده. در همین حین یکی از بچه ها رسید و به من گفت
فلانی جریان چیه منم امدم خلاصه کنم گفتم هیچی ح... زده 4 تا چرخ جلو 206
داییش را پکونده:blink: :sad: :puke: :blush: اگه بچه ها خودشون را کنترل نمی کردند
اون جا حسابی جلویه همه ضایع می شدم.:sad: :blush:
بای
صوتی نه ســــــــــو تـــــــــــــینقل قول:
اینم واسه خودش یه صوتی بود
سلامنقل قول:
شرمنده این هم یک سوتی بود؟! آخه من فکر می کردم سوتی را با ص می نویسند؟؟
بای
آره تو هم الان سوتی دادی سوتی رو دوباره با ص نوشتی IQ:blink:نقل قول:
یوهوووووووووووووووووووووو وووووووووو
بعد از حدود یه ماه و نیم کامپیوترم را رو به راه کردم.
حالا که اومدم اینجا میبینم یکی از دوست داشتنی ترین تاپیک ها دوباره پیداش شده!!!
راستش چند تا سوتی تر و تمیز دارم ، فردا مینویسم. الان دارم از سر درد میمیرم و باید برم بخوابم.
پس تا فردا.....
یوووهوووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووو