آخه مرد حسابی این بازی چه نیازی به پول داره ؟ تهش 120 هزار پول بی استفاده میمونه (با اینکه کلی زره چرت و پرت و شمشیر گرون خریدم) ...
راستی شمشیر الطائر چیه ؟ Scrimish یا همچین چیزی که شبیه شمشیر عربا خمیده هست ؟ اونو من دارم اونهع ؟
Printable View
آخه مرد حسابی این بازی چه نیازی به پول داره ؟ تهش 120 هزار پول بی استفاده میمونه (با اینکه کلی زره چرت و پرت و شمشیر گرون خریدم) ...
راستی شمشیر الطائر چیه ؟ Scrimish یا همچین چیزی که شبیه شمشیر عربا خمیده هست ؟ اونو من دارم اونهع ؟
نقل قول:
نه آخرین شمشیریه که میتونی از مغازه بخری بااین که ظاهر ساده هی داره ولی speed و دمیجش تا ته پره
نه باید 6 قطعه سنگ گرد رو از 6 شهر بیرون بیاری بذاری توی زیر زمین ویلا و لباس و تجهیزات الطائر باز میشن بعد میتونی از اسلحه فروشی شمشیرشم بخری
یه سوال
بهترین راه برای کشتن تبر زنا چیه؟(چه وسیله ای)
راست کلیک رو نگه دار و وقتی خواست حمله کنه با Space زدن و جهت دادن جاخالی بده بعد سریع سریع حمله کن
دوستان اطلاعات جديدي در مورد نسخه ي جديد اين بازي منتشر نشده؟
نمیدونم توجه کردید یا نه ولی اسم یکی از اجداد اتزیو که مجسمش تو زیر زمین ویلای عموش هست داریوشه
دربارش نوشته شاه ایران و اولین کسی که از hidden blade استفاده کرد
بله
ولی نمیدونم چرا نوشته xerxes رو کشته باید مینوشت khashayar
اين طور كه من يادمه نوشته بود داريوش خشايار شاه رو با hidden blade كشته. اين داريوش با داريوش پسر كوروش فرق ميكنه. (اين اون نيست!)نقل قول:
سلام بچه ها.يك سوال درباره Upgrade Hidden توسط اون Leonardo يكم توضيح ميدين؟
وقتي اسلحه رو درست كرد گفت كه هروقت نامه اي مثل نامه اي كه بهش داده بوديم پيدا كرديم واسش بياريم.اون هم بجاش اسلحه مون رو Upgrade ميكنه.
از كجا بايد اون نامه ها رو پيدا كني؟در طول بازي پيدا ميشه؟يا بايد برم بگردم.