سامان جان این سری جدید s با سی پی یو سندی بریدج هستش که انصافا کانفیگ خوبی داره با توجه به قیمتش.نقل قول:
سری z قیمش از 2000 دلار شروع میشه.:46:
سامان جان این سری جدید s با سی پی یو سندی بریدج هستش که انصافا کانفیگ خوبی داره با توجه به قیمتش.نقل قول:
سری z قیمش از 2000 دلار شروع میشه.:46:
در مورد سنتر دبی راستش اخبار ضد و نقیض خیلی زیادی بوده و نمی شه قطعی نظر دادنقل قول:
اسم مغازه شو اپل استور مشهد گذاشته اما خب همه می دونیم استور رسمی نیست
اما گفته هر نوع کانفیگی بخوایم می تونه بیاره،
یعنی بریم تو مغازش و با اکانتی که احتمالا داره هرچی که تو سایت اپل خواستیم خودمون انتخاب کنیم
در مورد تخفیف تا ما رسما نریم و درخواست جدی ندیم هیچی نمی گن
اما تا حرفم تموم نشده بود خودش از دهنم قاپید و خیلی استقبال کرد که بخوایم تعداد بگیریم
البته نظر من اینه اگرم این کار جدی شد وقتی که قیمت یه خورده نرمال تر شد این کارو انجام بدیم
چون الان 723 با قیمت 2.890.000 هنوز خیلی زیاده و عملا هنوز افت قیمتی نداشته
اما اگه مثلا به 2600 برسه شاید بتونیم باهم 2500 بخریم که به نظرم 100 تومان هم 100 تومانه
البته اینم بگم که شک نکنید این حالت هر جای دیگه هم بریم هست و همه جا نسبت به فروش تعداد تخفیف خوبی می دن
تنها این تفاوت می مونه که اینجا سفارش از هر مدل و کانفیگ و حتی لوازم جانبی هم که بخوایم قبول می کنه
چون حالا که هارد رو باید بی خیال شیم من سی پی یو 2.3 رو حتما می خوام
سعید یه سوال:مگه تو کارت چیه که میخوای سی پی یو رو اینقدر بالا بگیری؟:46:
ربطی به کار خاص نداره کلا یه چیزی می خوام که لاقل به این زودیا کم نیارهنقل قول:
مثلا اگه بازی جی تی ای سری آخرشو نصب کرده باشی می بینی که همین الان هم چیزهایی هست که از سخت افزارهای موجود بالاتر باشه
نه این بازی رو ندارم ولی فکر کنم همون 2.2 هم اینو جواب بده!نقل قول:
چون سندی بریج 2.2 4 هسته ای خداس!
اگه میشد یه بنچ مارک معتبر واسه 2.3 پیدا میکرد خیلی خوب بود واسه فهمیدن اختلاف:46:
الان که آره 100% جواب می دهنقل قول:
اما از 4 نسخه قبل تر هر سری که این بازی میومد مجبور می شدم سیستمم رو ببرم یه چیزیش رو ارتقا بدم
یعنی با سن آندرس کارت گرافیک رو عوض کردم
با IV کل سیستم از بیخ تا بن رو عوض کردم که دیدم کارت گرافیک 9600 با رم 512 لنگ می زنه بعد از یه هفته رفتم یه کارت 2 گرافیگ 2 گیگ گرفتم و رم رو هم 4 گیگ کردم
واسه سری جدید باز سی پی یو رو مجبور شدم به 12000 چهار هسته ای تغییر بدم که روون شه بازی
و مطمئنم سری بعدش بیاد باز مجبور می شم یه چیزی رو عوض کنم
البته بازم می گم من نه زیاد اهل بازیم و نه لپ تاپ رو به نیت بازی می خوام
اما وقتی قراره این همه پول بدیم که اپل داشته باشیم فکرشو بکن 6 ماه دیگه یه جا کم بیاره
اون وقت ضدحال نمی شه؟
آخه بعضيا گفتن از دبي مدل 723 حدودا 2300000در مياد؟درسته؟
حالا اين فروشگاه تو مشهد گارانتي هم داره؟
اگه بخوايم cpuشو2.3بگيريم چند ميشه؟
در ضمن لطفا يكي يه سايت معرفي كنه برا استور دبي.
راستش یکی از بچه های همین تاپیک از قیمت های دبی عکس گرفته بود اینجا گذاشتنقل قول:
723 دقیقا 2804 دلار فروخته می شد
البته ممکنه فروشگاه های دیگه ارزون تر بدن یا تو این 2 هفته که گذشته ارزون تر شده باشه
اگه سنتر رسمی اپل داشته باشه تو دبی که باید همون 2200 دلار بده
در مورد گارانتی هم پرسیدم گفت گارانتی رسمی خود اپل رو داره و سنترهای رسمی اپل که احتمالا منظورش همون سنتر دبی بوده ضمانت کامل محصول رو به عهده می گیرن
یعنی در صورت درست بودن این ادعا در صورت نیاز به گارانتی باید لپ تاپ از کشور خارج بشه
سی پی یو 2.3 طبق سایت 250 دلار اضافه می شه که اینم همون مبلغ رو اضافه می کنه
آره خوب ولی بحث من اینه که 2.2 با 2.3 نباید زیاد فرق داشته باشه!نقل قول:
مثلا اگه 2.2 امسال کم بیاره،2.3 6 ماه بعدش کم میاره!
یعنی اینکه وقتی ما کارای سنگینی مثل رندرینگ نداریم زیاد به حالمون فرق نداره!
البته 2.3 صد در صد بهتره!
من که دیگه نمیتونم صبر کنم حداقل 2 ماه تا برام کاستوم بیارن!من فوقش بتونم 10 روز دیگه صبر کنم!!!:27: