راستي نگفتين از لحاظ بازار دست 2 ضرر زياد داره يا نه اخه تجربه ي سامسونگ ندارم
راستي نگفتين از لحاظ بازار دست 2 ضرر زياد داره يا نه اخه تجربه ي سامسونگ ندارم
کلا بازار دست 2 نوکیا بهتر از سامسونگه ... ولی این جدیدا بازارش بد نبوده و فکر نمیکنم hd بازار دست دو بدی داشته باشه و اگه اینجور یکه بوش میاد سامسونگ تولیدش محدود باشهش بازار پر رونقی هم خواهد داشت
16گيگش 640 تومنه....؟
شرمنده اين همه سوال ميكنم
8 گیگش تا 640 بوده 16 گیگ هم تا 680
البته یکی از دوستان امروز مثل اینککه 600 بدون گارانتی 8 گیگ رو دیدن
سوالاتونو یک جا بپرسید ! تا تو یک پست همرو جواب بدم
چشم البته ديگه الان سوال ندارم حالا تا پس فردا دوباره بريم علاالدين يكم با i8910 كار كنيم سوال پيش مياد بابت جواباتون ممنون فعلا با اجازه
nسلام
به نظرتون اگه بخوام اين گوشي رو بخرم البته با گارانتي مايكروتل
از نمايندگي بخرم يا از علاالدين؟
يه سوال از بچه هاي پايتخت
نزديك ترين نمايندگي سامسونگ به راه آهن كجاست؟
اگه ميشه نشاني دقيقش رو لطف كنيد
يه سوال ديگه
Invisible Shield رو از كجا ميشه پيدا كرد؟
و قيمتش چقدره.
bebakhshid ke finilish minvisam fonte farsi kamputeram ghat zad inshalla az in be bad farsi minevisame↲ vaghti roze avval i8910 ro roshan kardam vaghean lcdish divonam kard be jorat mitonam begam ke n97 aslan keyfiat safhe nadare. Alan ham ye n86 daram vali safhash ghable ghias ba i8910 nist vali i8910 az nazare man ye moshkeli dare ine ke nemishe az ghalam estefade kard makhsosan ba angoshthaye bozorge man!!!!!!! Sedaye filbardarisham ba n97 fargi nadare man filme har 2tasho daram vali sedashoon kheyli ba ham fargh nadare tori az keyfiat bad sedash migoftan vaghti mikhstam i8910 begiram fekr mikardam i8910 aslan filmesh seda nemigire. Hala age beyene n97 va i8910 monde behesh tosiye mikonam bedone fekr kardan bere i8910 begire chon man ke har 2tasho dashtam tafavote ziade i8910 ba n97 ro mifahmamy bebakhshid age ziad neveshtam va saretoono dard o ovordam inshalla az in be bad ham farsi minevisam
سلام
این کلید قفل گوشیم کلا اعصابمو خورد کرده.
به نظرتون بفرستم تبریز درستش کنم؟
یا تو یزد بدم؟(البته بیمش میپره)
یا اصلا همینجوری باهاش کار کنم؟(کلیدش کار می کنه اما هر ثانیه یه جور میشه رو مخم راه میره)
کلا همه با من قهر هستن که کسی جواب سوال هامو نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلا مشکلش به نظرتون چیه؟
میترسم بدم درستش کنن بدتر خراب شه.
چون اینو تجربه کردم.
نقل قول:
ماشالله شما این گوشیو داری و باید جواب ماهارو بدی نه بر عکس :31:
به نظرم بده نمایندگی برات درست کنه! اگه نمایندگی نداره یزد که باید داشته باشه ... صبر کن هر وقت رفتی یکی از شهرهایی که نمایندگی داشت با خودت ببر بگو برات درست کنن ...
نقل قول:
سلام !
از نمایندگی بخری مطمئن تره ...
سوال بچه های پایتخت باشه با خودشون ...
برای 8910 هنوز انگاری نیومده ... تو پایتختم نیست ممکنه بعد بیاد! ...
قیمتشم باید دوربر 60 باشه