نه بابا من یکی که اصلا حال اینکه هر race رو دو بار برم ندارم به همون 5 ستارش راضیم:31:نقل قول:
Printable View
نه بابا من یکی که اصلا حال اینکه هر race رو دو بار برم ندارم به همون 5 ستارش راضیم:31:نقل قول:
دوساتن کسی راه حلی برای لودینگ های طولانی این بازی نداره ؟
تنها راه ارتقای سیستم دوست عزیز .......نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز ربطی به سیستم نداره ...
من با سیستم بالا این بازی را بدون هیج مشکلی اجرا می کنم اما لودینگ های بازی خیلی طول می کشه...
cpu core i7 920
ati 4890 HD
ram 3GB
تو فروم های خارجی هم خیلی این مشکل مطرح شده ،اما تا حالا راه حلی براش مطرح نشده
نقل قول:
آقا چرا من هیچ مشکلی با این بازی ندارم.... این واسه من سئوال شده ؟؟؟؟
نه تو لود.. نه تو گیم پلای ..؟؟؟؟؟!!!!
هر کسی رو میبینم میگه من با این بازی مشکل دارم.. اما من..!!!!
چرا یه پچ ارائه شده که اتفاقا لودینگنها رو اینجور که بچه ها میگفتند اساسی کم میکنه ولی من خودم دانلود نکردم چون حجمش 12MB بود منم حوصله 5/1 ساعت دانلود اونم با dial up رو نداشتم ولی بحثش توی صفحات قبل هست...نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4288404&postcount=1202
والا منم سیستمم اینهنقل قول:
vga nvidia gts250
cpu phenom II x4 810 2.6
ram 4gig
تا تایر 4 رفتم مشکل لود طولانی نداشتم ...
اگر هم چیزی بوده آنقدر نامحسوس بوده که من متوجه بشم .....
فقط در هنگام انتخاب ماشین یه لود سه ثانیه ای میاد ....
که در حد قابل قبولیه ....
لطفا برای راهنمایی بیشتر توضیح بدید در کدوم قسمت دچار لود طولانی میشید...؟
دوستان نمیدونم اسم این چیزی رو که الان میگم باگ هست یا چیز دیگه ولی به هر حال...تو این تایر 4 انگار مشکل داره با لامبورگینی تو اولین مسابقه که رفتم اول مشکل نبود و یه دفعه مشکل اومد پیچ پیچید ولی ماشین نپیچید هر کاری کردم نشد هی میره تو ماسه ها تازه با بدبختی هم که از ماسه در میایی باز پیچ میپیچه ماشین نمیپیچه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!د ر مورد لود طولانی هم فقط 2 جا این جور شد اصلا هم مشکل افت فریم و این حرف ها رو نداشتم.
ممنون دوست خوب ولی این لینک کرک جواب نمیده میشه یه لینک دیگه بزارین .نقل قول:
گفتم که من دانلود نکردم فقط محض اطلاع گفتم حالا شما یه درخواستی اینجا بده:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=156537