من حیلی وارد نیستم فقط اطلاعات شخصیه خودمو میگم دوستان تصحیح کنن:31:نقل قول:
1- فکر کنم برای آپدیت کردن لازم باشه
2-؟
3- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- روی دسکتاپ رایت کلیک کنید view->small icons
Printable View
من حیلی وارد نیستم فقط اطلاعات شخصیه خودمو میگم دوستان تصحیح کنن:31:نقل قول:
1- فکر کنم برای آپدیت کردن لازم باشه
2-؟
3- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- روی دسکتاپ رایت کلیک کنید view->small icons
سلام من win 7 rtm 32 bit نسخه نهایی را از همین فروشگاه p30 world خریدم مشکل من در نصب کارت گرافیک هستش البته با ترفند هایی نصبش کردم ولی ویندوز aero پنجره ها شیشه ای نمیشن اما در ویستا شیشه ای میشد کارت گرافیک من جی فورس fx 5500 isja رم 768 لطفآ کمک کنید ؟
سلام من به مشکل دارم با سون اونم اینکه وقتی Sleep رو میزنم بعد که کامپیوتر رو روشن میکنم یه صفحه آبی میاد و ریست میشه بعد ویندوز بالا میاد !
مشکل چیه ؟
رمت چقدره؟نقل قول:
من وقتی میخوام بازی کرایسیس وارهد رو اجرا کنم کلیک که میکنم هیچ اتفاقی نمی افته ویندوز من نسخه نهایی است
help me کسی نیست ترفندی برای درست شدن نمای aero باشه
یه تایپک مختص کرک 3ون ایجاد شده به اونجا سر بزنی حتما پیدا میکنینقل قول:
1-اگه روی ایکن my coputer راست کلیک کنی properties رو بزنی اون پایین یه روزشمار میبینی که بعد از تموم شدنش ویندوز شما رو محدود میکنه و نمیتونی از همه امکاناتش استفاده کنی اکتیو کردن باعث میشه اون روزشماره از کار بیفتهنقل قول:
2- تو اون تایپک میتونی کرکی رو برای از کار انداختن روزشمار پیدا کنی
3-ultimate کاملترین نسخه هست
4-میتونی دکمه ctrl رو نگه داری و با دایره غلتان ماوست اونارو به اندازه دلخواه دربیاری
مال منم همین جوری بود درایور کارت گرافیک ویستا رو پیدا کردم داونلود کردم درست شدنقل قول:
شما هم درایور کارت گرافیکت برای ویندوز ویسنا رو پیدا کن نصب کن درست میشه:31:نقل قول:
سلام من یه 4 روزی هست سون نصب کردم اکتیو کردم خیلی باهاش حال کردم تا امروز دیدم بعضی سایتا میرم حروف فارسی مربع مربع شده مشکل از انکودینگ هم نیستش فونت هم خیلی وقت پیش ریخته بودم بعدش درست بود کسی می دونه چیکار کنم