البته ببخشید من هی سوال می کنم
جریان دو شاخه سه شاخه (شارژر)چیه
Printable View
یه سرچ بکنی همین جا پیدا میکنی .بچه تو صفحات قبلی زحمتشو کشیده بودندنقل قول:
application/gps data/option/satellite status
که شما رو به ماهواره کانکت میکنه والبته باید در فضای باز تست کنید.
بابا یه بار مستر ریست کن .مشکلات نرم افزاری که اینقدر غصه خوردن ندارن.نقل قول:
من با هک گوشی یه بکاپ از گوشیم گرفتم وهروقت به مشکلی بخورم که قابل رفع نباشه تو سه سوت گوشی رو فرمت میکنم وبا برگردوندن بکاپ گوشیم مث اولش میشه .حتی تنظیمات تم وآپشن هم برمیگرده...:31:
پک های نوکیا برای عرضه به کشورهای مختلفی آماده میشه که بسته به شرایط مقصد از شارژرهای دوپایه یا سه پایه استفاده میشه .علاوه براین بعد از چند وقت کلا محتویات پک عوض میشه .هدستس که من رو گوشیم دارم اصلا قابل مقایسه با اونی که الان تو پک ها موجوده نیست.نقل قول:
دوپایه وسه پایه به نظر من خیلی مهم نیست .مهم اینه که خروجیش بالا باشه واصل باشه.
من هرچی سعی کردم نتونستم منو گوشی رو فارسی کنم نرم افزارشم گرفتم با Nokia Software Updateram آپدیتشم کردم طبق آموزشها اما........ نمیشه
دوست من پروداکت کد فارسی رو باید روی گوشیتون ست کنید ...
دوست من آنلاین رو بیخیال شو چون هم خطرش بیشتره وهم اگه وسطش بپره یا حتی اگه موفق به آپدیت هم بشی چیزی دستتو نمی گیره.پیشنهادم اینه که فایل های 5.15 رو بگیری وبراحتی با نرم افزار جف در 3 دقییقه گوشیتو آپدیت کنی .تازه فایل ها هم برات میمونه ومیتونی برای کس دیگه یا دوباره گوشی خودتو فلش کنی بعلاوه که آفلاین خطر دیسکانکت رونداره و....
یا اگه میخوای گوشیتو بیار تا من برات آپدیت کنم..
دوست من توضیح میدی چجوری بک آپ بگیرم و چجوری سه سوته برگردونمشون؟نقل قول:
بابا یه بار مستر ریست کن .مشکلات نرم افزاری که اینقدر غصه خوردن ندارن.
من با هک گوشی یه بکاپ از گوشیم گرفتم وهروقت به مشکلی بخورم که قابل رفع نباشه تو سه سوت گوشی رو فرمت میکنم وبا برگردوندن بکاپ گوشیم مث اولش میشه .حتی تنظیمات تم وآپشن هم برمیگرده... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پچ open 4all روفعال کن و با اکسپلوره یه کپی از درایو c گوشی بگیر وتو رم بریز وبعد یه کپی از درایو e (البته پوشه هایی که نیازی نیست نگیر مثل عکس وفیلم و...) بگیر .
حالا بعد از فرمت گوشی اونو هک میکنی وپچ رو فعال میکنی وبکاپی رو که گرفتی سرجاشون کپی میکنی وبعد گوشی رو ری استارت میکنی .گوشی مثل قبل میشه.
اکسپلوره رو تنظیم کن تا فایل های سیستمی رو نشون بده چون باید از اونا کپی بگیری:private-data-resource-sys-system وهر فایل دیگه ای که تو درایو e تشکیل میشه ومخصوص نرم افزارخاصیه مثل call recorderو....
آخیییی فارسی شد با جف تونستم فارسیش کنم ممنون
گوشيم رو به اسم مجار گرفتم ، جعبه باريكا . درسته من هم به نرم افزارش شك دارم . وگرنه توي سرعت حرف نداره . اين يك ماهي كه دارمش حتي يه بار هم هنگ تو كارش نبوده .نقل قول:
ضمنا" اگه قصد خريد داري ، سعي كن آخرين ورژن روي گوشي نصب باشه رو بگيري . يعني از فروشنده بخواه كه آخرين ورژن گوشي رو به شما نشون بده كه 5.15 هست. معمولا" بيشتر گوشي هايي كه به اسم "منوي فارسي" تو بازار هست ، داراي ورژن 5.15 هستند .
كاملا" با شما موافقم ، نرم افزارش احتمالا" سنسور هاي بالا رو نميشناسه .نقل قول:
پس 120 درسته . حالا اين نرم افزاري كه معرفي كرديد ، از كجا بايد دانلود كنم . اگه آدرسش رو بديد ممنون ميشم .نقل قول:
باتشكر
من مارک PNY هشت گیگ با گارانتی اهتمام گرفتم 25
نوشته روش 8 گیگ Micro SDHC
خوبه یا نه؟