سلام!!!!!!!!
من اون نقشه 48 مگی رفسنجان رو میخواستم. میشه برام یه جایی آپ کنید که بتونم بگیرمش یه جایی مثل persianupload
Printable View
سلام!!!!!!!!
من اون نقشه 48 مگی رفسنجان رو میخواستم. میشه برام یه جایی آپ کنید که بتونم بگیرمش یه جایی مثل persianupload
با سلام
گوشی من n78 هست وبا این برنامه یعنی smart com خیلی کار کردم ولی یه مشکلی تازگیها ایجاد شده
گوشیم رو مجبور شدم یه ریستارت اساسی کنم وهمه چیز رو صفر کیلومتر کنم ولی بعد از اون وقتی این برنامه رو دوباره نصب کردم متوجه شدم با اجرای برنامه مبلغی رو کم میکنه که کم هم نبود .خلاصه تو تنظیمات برنامه چیزی پیدا نکردم و مجبور شدم تنظیمات gprs گوشی رو حذف کنم از اون روز تا حالا وقتی برنامه رو باز میکنم تا 3 رو میشماری از برنامه خارج میشه بدون هیچ پیغامی. با اینکه دوباره تنظیمات gprs رو فعال کردم ولی باز همین مشکل رو دارم در ضمن gps گوشی کاملا سالمه چون هنوز gps data مثه روز اول کار میکنه.
لطفا کمکم کنید تا بفهمم مشکل چیه؟چرا اول کار میکرد و با حذف تنظیمات gprs کار نکرد؟ چرا قبلا مبلغی کم نمی کرد ولی بعد از ریستارت کرد؟
در ضمن برنامه رو هم چند بار پاک کردم ودوباره نصب کردم که باز جواب نمیده!خاموش روشن کردم جواب نداد! از حالت -- در آوردم جواب نداد!
سلتم.میخواستم ببینم این برنامه gosروی n70هم جواب میده یا نه
این نقشه سمنان که گذاشتید گرافیکی بود نه ماهواره ای
جزییاتشم پایین بود. اسم خیابونای اصلی رو داشت فقط
بازم ممنون
دوستان هر کی نقشه سمنان یا عکس ماهواره ای از سمنان با دقت و جزییات بالا داره لینک بده
n70نقل قول:
gps داخلی نداره و ورژن نرم افزاریش هم با این گوشی ها فرق داره.
خیر نمیشه
از همه بچه هایی که نقشه هارو تهیه میکنن تشکر میکنم ولی باید بگم این نقشه ی تبریز که گذاشتید با کیفیت عالی 24.3 مگابایت حدودا مال 10 سال یا 13 سال پیشه چون توش حتی بعض از کوچه هاو خیابونهای تازه ساخت(حدود 10 -13 سالپیش) نیست اگه برای تبریز نقشه گوگلی هست حتما بذارید
درضمن خیلی خوب میشه که یه سروسامونی به این تایپک پرطرفدار بدید مثلا نقشه ها رو با حروف الفبا بذارید که این همه گیج کننده نباشه البته این یه پیشنهاده ولی باز هم متشکرم :11:
سلام!!!!!!!!
اين تاپيك زماني كه من توش فعال بودم، نقشه هايي كه جديد گذاشته ميشد به آخر پست صفحه اول اضافه ميشد تا دوستان با چك كردن آخر اون پست متوجه بشند كه نقشه جديدي اضافه شده يا نه.نقل قول:
كه روش منطقي تري هست.
ولي اون ليست الفبايي را هم ميشه درست كرد كه اگه خود شما مي توني زحمتش را بكش بده يكي از وديران تا در صفحه نخست قرار بده.
سلام میشه لطف کنید نقشه gps جهرم هم بزارید ممنون میشم.