نه! من تو اسپید Chengis Khan هستمف اسم دهکده ام هست، Bungi، حالا شما نمی تونید بیاین جنوب غرب؟؟؟ حالا اتحادتون چیه؟ اگه زیاد دور نیستیم بیام عضو شم! آخه این خیلی رو این اکانت کار کردم!!
Printable View
نه! من تو اسپید Chengis Khan هستمف اسم دهکده ام هست، Bungi، حالا شما نمی تونید بیاین جنوب غرب؟؟؟ حالا اتحادتون چیه؟ اگه زیاد دور نیستیم بیام عضو شم! آخه این خیلی رو این اکانت کار کردم!!
آقايون خانوما منم سوال كردما!!:40::40::40::40:
آقا منم عضو تراوين هستم ، هرچقدر گشتم نتونستم كرك و سريالي مجاني براي TmBot پيدا كنم . چيز جالبيه ولي مولتي هانتر ها زرنگ شدند بفهمند ميگيرند
حالا درخواستم از شما اينه ، آيا تراوين منيجر يا همون Travian Manager يا همون TmBot رو استفاده كرديد ؟ آيا كد فعالسازي براش هست ؟ بعد از 10 روز از كار افتاده من مي خوام باز هم باهاش كار كنم .. كسي بلده؟ ببخشيد كـه نتونستم پيدا كنم . شما راهنماييم كنيد . مرسي.
آيا راهي هست ؟ كسي اصلا بلده ؟ كسي مي تونه برام پيدا كنه كركش رو ؟ يه حالي بهش ميدم :40::11::11::11:
من که تو سایتای ایرانی چیزی پیدا نکردم، ولی فک کنم تو یه سایت خارجی دیدم، ولی الان یادم نیسن، یادم اومد میزارم
ولی کلاً من خوشم نمیاد Bot بجای من بازی کنه! عذاب وجدان میگیرتم! :دی
سلام من دوباره اومد
یه یارو اسرائیلی از پرسید اهل کجایی گفتم کرمان گفت کرمان کجاست گفتم یکی از شهر های انگلیس هست ;)
خودش مال Haifa یه شهر توی اسرائیل اسم یه خوانند هم هست
من
شما اهل كرمان هستي؟
ايول منم اهل كرمانم!!
سرور فقط سرور 3 ايران
اتحاد هم فقط EzR@iiL
آقا مرتضي اينجا جايي براي تقلب نيست. لطفا دوباره درخواست نكنيد.
اي بابا 1 هفته قافل شديم...!:31:
سلام کسی تو سرور 1 ایران بازی نمیکنه؟
ميبيني برادر لومينا................................روز گار عوض شده
يادش بخير اون زماني كه ما اينجا رو ميچرخونديم
هي به طرح من ايراد گرفتين تا بلاخره دودستگي ايجاد شد و همه چي بهم ريخت
الانم توي 4 دات كام من هستم....توي اتحاد اچ سي تي ام
رئيسش Roy wonder هست............يه طرح گذاشته كپي طرح من
اما با اين تفاوت كه اتحاد رو به 4 بخش تقسيم كرده و از هر كدوم از اين 4 تا گروه يكي انتخاب ميشن و بقيه روزانه بهش منبع ميدن(البته من زيردررويي ميكنم:31:)
تا الانم برادر مولتي هيچ قلطي نكرده...................اگه شما ها هنوزم توي سرور بودين بازم من همه چيزو رديف ميكردم
فقط حيف كه بعضيا كه تو آواتار مشخصن كارو به گند كشيدن:41:
درود به شرف Aragorn كه آواتارت داره اينو نشون ميده...........خيلي دوستش دارم
من تو سرور 1، هستم
اسمم هم هست: King Cezar
جنوب غربی
اتحاد Danger!!