نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
آدم خیلی باید چیز باشه که 950 تومن بده گوشی موبایل بخره
میشه بس کنی:angry:نقل قول:
خودتم نمی دونی چی داری میگه هر دفه یچی میگی
چرا کسی به این چیزی نمیگه , همش اسپم میده
Printable View
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
آدم خیلی باید چیز باشه که 950 تومن بده گوشی موبایل بخره
میشه بس کنی:angry:نقل قول:
خودتم نمی دونی چی داری میگه هر دفه یچی میگی
چرا کسی به این چیزی نمیگه , همش اسپم میده
والله بهتره یک نامه کتبی به مدیران بزنیم..............دی
مهران جان دستت درد نکنه تازه من دیروز این تایپیک رو از اول یک بار مرور کردم تو یکی از صفحات شما خودت در مورد hard reset توضیح داده بودی که با hard reset کردن هر مشکلی که باشه حل میشه دیگه به نظرم hard reset بهتر از update باشه با توجه به حجم بالای 100 مگی که گفتین شما خودت hard reset کردی تا به حال؟نقل قول:
پلیری هست که فایلهای تصویری با پسوند .vob رو نشون بده؟ pocket player 3.7 که نشون نمیده
میشه سوالای این دوستمونو جواب بدین؟!! من رو قسمت مسیج گوشی خیلی حساسم... :31:نقل قول:
البته حدس می زنم در مورد سوم، قضیه دلیوری ریپورت باشه؟!! درسته؟!
البته اگر موردی مثل این در بخش messaging باشه,دیگه با X1 مربوط نمیشه و مشکل از ویندوز موبایل هست.
دوست عزیز من می دونم مشکل از ویندوز اصولا این مشکلا همیشه به نرم افزار مربوطه نه سخت افزار، منتهامی خواستم بدونم outllook windows mobile مدیریت مسیجش چجوریه وگرنه به لطف همون ویندوزی که فرمودین میشه کلن مدیریت پیغاماتونو با یه برنامه دیگه انجام بدین نه outlookنقل قول:
شاید delivery این دوستمون فعال هست و وقتی دلیوری قسمت خاصی براش نزارن هر message که بره یکی رو میاره تو in box به عنوان اینکه send شده......شاید اینطوری نباشه ولی یکی از دلایلش این می تونه باشه چون گوشی هایه دیگه ای هم هستیند که این مشکل رو دارن
آخرین قیمت $ 810000
پاساژ علاءالدین
دوست عزیز همانطور که عرض کردم خود sms هام که forward میکنم توی inbox نمایش داده میشه نه دیلیوری آنهانقل قول: