منم این مشکل رو داشتمنقل قول:
شما یه باتری جدید میگیری این شارژرت رو هم میندازی دور.
Printable View
منم این مشکل رو داشتمنقل قول:
شما یه باتری جدید میگیری این شارژرت رو هم میندازی دور.
ببخشید وقت نداشتم حرفم رو با دلیل بگم
گوشی ها وقتی وارد ایران میشن مخصوصا ان 95 و ان95 8گیگ شارژراشون به خاطر دوشاخه بودن برق ایران تعویض میشن و این شارژرها خیلی بیکیفیت هستند و بعضی از اونا مشکل جدی دارن و بسیار زود در 15 دقیقه شارژ میکنن این نوع شارژر ها باتری رو که بار اول شارژ میکنی خراب میکنن
من 3تا باتریم داغون شد تا فهمیدم مشکل از شارژر بوده شما اگه شارژر رو عوض کنید و یه باتری جدید بگیرید مشکلتون حل میشه من چند تا 8گیگ دیگه هم دیدم که این مشکل رو داشتن
استفاده درحد معمولیه .
شارژرم از نوع سه شاخه ای وخیلی کوچیک
اقا اکتور جان میشه لطف کنید یه عکس از شارژرت بزاری تا اگه خاستم یه وقت بگیرم کلاه سرم نره
و از کجا اصل گیر بیارم
با تشکر sadegh
چشم وقت بکنم حتما میذارم...
saddegh جان گوشی منو تو شبیه به همه .منم حدود 2روز یا کمتر دوم میاره 1:15یا20 شارژش فول میشه و شارژرش هم چینیه.باطریشم میشه گفت چینه.من از دبی گرفتم.بنظر من گوشیت هیچ مشکلی نداره.البته من قرار بود یه باطری از دبی بگیرم( اونجا40 درهم)ولی این پسر خاله ی گیجم نفرستادش(اون الان ایرانه بهش میگم در مورد این سوالاتمون انجا از فروشده بپرسه).گفتم با یه باطری جدید امتحان کنم نشد.البته بعضی از این اقایون یه جا گفتن 4 روز دوباره خودشون یه جای دیگه جواب دادن حدود 2 روز نهایتا3روز.واسه همین من میگم گوشیامون هیچ مشکلی ندارن
sparts shoma az goshit razi hasti ya na
lavazeme goshit asle hamash?i:13:i
والا چی بگم باطریش از اون باطری هایه که دوستان میگن ژاپنیه ولی توی چین سر هم میشه.شارژرش دوشاخست و چینی.توی جعبش(البته اینو دوباره توی دبی چک کردم نبود)بند و دستمال نبود گفتم شاید به ورژنش ربط داشته باشه چون زبان فارسی توی اخرین ورژن اضافه شدههمراش دفترچه ی فارسی هم بود.یه کابل USP ویه فیش رابط tv
واسه همین موارد که گفتم باید مثل بچه ی ادم رفت و یه گارانتیه اینترنشنال گرفت.من از بابت گارانتی بد اوردم پولم کم اومد وگرنه از اونجا با گارانتی میگرفت خیالمم راحت بود
key gerefti shoma
ba garanty onja che ghadr tafavot gheymat dare ba inja
fekr mikoni age az iran ba garanty migerefty behtar bod????i
من اخرای بهمن گرفتم.اونجا با گارانتیه داخلیه دبی612 تموم شد(البته اکه پولمو تی ایران تبدیل میکردم فکر کنم 590 تموم میشد)ولی با اون همه تماس تلفنی و...چون ادم خودشم اونجا نیست من میگم نمی صرفه .گفتم که من اگه الان بخوام بخرم راحت یه اینتر نشنال میگیرم(از باطری و شارژرش مطمئن باشی).اگه من باشم میمونم 96 بیاد چون دیگه به 95 و وسایل همراش نمیشه اعتماد کرد این بلای ما سرت میاد