ضد حال در حد لیگ قهرمانان اروپا:2::2:
نه 40 میلیون نه 33 میلیون یورو بلکه 42 میلیون یورو
*********** کالدرون و دیگر هیچ!
Printable View
ضد حال در حد لیگ قهرمانان اروپا:2::2:
این ستاره هارو هستم بات :21: :19:نقل قول:
بیشرفا فقط سره لجو لج بازی دادنش به من سیتی ! :41:
چلسی خودش رو F داد سر روبینیو اون موقع من سیتی قرار داد 4 ساله بست :41:
کالدرون !@#@$@$ !!! :31:
Chelsea for Life :8:
اگه میومد چلسی برای خودش خیلی بهتر بود...به نظر من با رفتن به من سیتی خودش رو کوچیک کردنقل قول:
ضد حال در حد لیگ قهرمانان اروپا
درسته کاملا از سر لج و لج بازی بوده چون اگه به چلسی می گفت که با 42 میلیون میفروشه حتما چلسی این پول رو پرداخت میکرد!نقل قول:
البته خودش دوست داشت بیاد چلسی ولی کالدرون اون رو به من سیتی فرستاد!:27:نقل قول:
اگه میومد چلسی برای خودش خیلی بهتر بود...به نظر من با رفتن به من سیتی خودش رو کوچیک کرد
اصلا بی خیال گور بابا کالدرون....
برای اینکه فضا عوض شه بریم سراغ بازی بعدی در لیگ: خیلی بازی جالبی میشه!!! نگاه کنید
Manchester City - Chelsea
:27::27::27::27:
تازه هفته بعدش با اون یکی تیم شهر منچستر بازی داریم :27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پله ستاره اسبق فوتبال برزیل ٬ از اینکه روبینیو به چلسی نیامده است ٬ آبی های لندن را خوش شانس نام برد.
پله که به عنوان سمبل فوتبال برزیل در دنیای فوتبال مطرح می باشد در خصوص هموطنش که به منچستر سیتی پیوسته است گفت :" چلسی از اینکه روبینیو را به خدمت نگرفته است خوش شانس بوده است . این پسر ( روبینیو ) به طور جدی نیاز به مشاوره دارد . اینطور که من مشاهده می کنم او را خیلی بد مشاوره کرده اند"
همچنین مارسلو تیگزریا رئیس باشگاه سانتوس و همشهری پله و روبینیو در خصوص انتقال روبینیو به منچستر سیتی گفت :" این اتفاق برای فوتبال برزیل بی آبروئی است "
وی در مورد روبینیو گفت :" برای مثال می شود کودکی او را به بت فوتبال مثال زد . اما اکنون او شباهتی به این مثال ندارد"
سرمربی سانتوس جنرال ٬ آقای خوزه فرناندز در خصوص انتقال روبینیو گفت :" ما شرمنده هستیم از تولید چنین بازیکنانی مانند روبینیو"
چلسی3 - 2 آرسنال
البته تیم ذخیره هاشون ...:46:
تو این بازی دروگبا 90 دقیقه بازی کرد که گل نزد ...:46:
تازه ...بازی تو زمین آرسنال بود ...:8:
=================================
یه خبر دیگه ...
برنامه کارلینگ کاپ رو ریختن ...
بازی اول چلسی با پورتسموث هست که بازی تو زمین اوناس ...
شانسو نگا ...
ملت تیمشون میخوره به یه تیم دسته چندم ...حالا ما خوردیم به قهرمان جام حذفی ...اونم تو زمین اونا ...:13:
بازی 3 مهر ساعت 11:15 به وقت ایران ...
کاملا تایید میشه:27::21::31:نقل قول:
اصلا بی خیال گور بابا کالدرون....
خیالی نیست مثل بازی اول لیگ 4 تایی شون میکنیم:21::31:نقل قول:
یه خبر دیگه ...
برنامه کارلینگ کاپ رو ریختن ...
شانسو نگا ...
ملت تیمشون میخوره به یه تیم دسته چندم ...حالا ما خوردیم به قهرمان جام حذفی ...اونم تو زمین اونا ...
بازی 3 مهر ساعت 11:15 به وقت ایران ...
خیالی نیست ما به این چیزا عادت داریم!:27:نقل قول:
شانسو نگا ...
مديرعامل چلسي: روبينيو اين قدر ارزش نداشت
مديرعامل تيم فوتبال چلسي انگليس گفت: ارزش روبينيو که با قرارداد شصت و يک ميليون دلاري به تيم فوتبال منچسترسيتي منتقل شد ،کمتر بود. به گزارش شبکه تلويزيوني العالم، «پتير کنيون» افزود: تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا براي انتقال روبينيو مبلغي بيش از ارزش واقعي وي تعيين کرد.
چلسي پيش از اين براي به خدمت گرفتن روبينيو مبلغ سي ميليون يورو پيشنهاد کرده بود اما رئال مادريد براي موافقت کردن با انتقال روبينيو خواستار مبلغ چهل ميليون يورو شده بود. انتقال روبينيو به منچسترسيتي فقط چند ساعت پس از آن انجام شد که گروه توسعه و سرمايه گذاري ابوظبي اعلام کرد اين باشگاه را از نخست وزير سابق تايلند، مالک قبلي آن خريداري کرده است.
منبع :پ.ن : در خبر کنیون مدیر عامل چلسی ذکر شده که اصلاح میکنم مدیر اجرایی می باشند :46:کد:www.iribnews.ir
================================================== ===============
اسکولاري: به خدمت نگرفتن روبينيوي برزيلي ضايعه اي براي چلسي نيست
تهران/ واحد مرکزي خبر/ ورزشي
لوييز فيليپه اسکولاري سرمربي تيم فوتبال چلسي انگليس، امروز جمعه، تاکيد کرد به خدمت نگرفتن روبينيوي برزيلي ضايعه اي براي اين باشگاه ليگ برتري انگليس در فصل جاري نخواهد بود.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از لندن، اسکولاري در گفتگو با پايگاه اينترنتي باشگاه چلسي، اعلام کرد اين مسئله براي من مشکلي ايجاد نمي کند زيرا بازيکنان بزرگي دارم و از تيمم نيز راضي هستم.
وي خاطر نشان کرد چندين بازيکن چلسي نيز همچون ديديه دروگبا به زودي از بند مصدوميت رهايي خواهند يافت.
وي تصريح کرد جان ميکل اوبي، ميشاييل بالاک و مايکل اسين نيز در حال بهبود هستند.
وي گفت انها چندين نمونه از بازيکناني عالي هستند که من در تيمم دارم.
وي تصريح کرد فکر نمي کنم مسئله پيوستن روبينيو به چلسي زياد جدي بوده باشد.
وي در عين حال گفت بار ديگر نيز مي گويم روبينيو بازيکن بسيار خوبي است و براي وي ارزوي موفقيت مي کنم.
وي تاکيد کرد روزنامه ها نوشته اند که من در اين خصوص از دست باشگاه عصباني هستم ولي اين اظهارات به هيچ وجه درست نيست.
وي با اعلام اين مطلب، گفت من از اوضاع بسيار راضي هستم.
گفتني است پس از انکه چلسي از عمل به درخواست چهل ميليون يورويي رئال مادريد براي انتقال روبينيو خودداري کرد، اين بازيکن برزيلي در اخرين روز مهلت نقل و انتقالات، بطور ناگهاني به تيم فوتبال منچستر سيتي پيوست.