سهیل جان خوشحالیم که برگشتی. نبودی جات خالی بود . در ضمن در مورد راهنماییت تشکر و همچنین از آقای k2 که راهنمایی کردن
سهیل جان آخر نگفتی که این کیمیاگری درست کردن سوخت رو کی می گی یه کم شتابمون بیشتر شه !!
منتظریم .
Printable View
سهیل جان خوشحالیم که برگشتی. نبودی جات خالی بود . در ضمن در مورد راهنماییت تشکر و همچنین از آقای k2 که راهنمایی کردن
سهیل جان آخر نگفتی که این کیمیاگری درست کردن سوخت رو کی می گی یه کم شتابمون بیشتر شه !!
منتظریم .
سلام به همگی
محمد نیست من به جاش جواب میدم.این 2 روز محمد مشغول ماشینش بود و امروز هم تو پیست مشغول بودیم.مصطفی و مرتضی هم نداریم.سهیل جان من بهت گفتم تو پی ام .یه چرخی زنی تو اون فروم ما در مورد همه چیز مطلب پیدا می کنی.همین سیستم صوتی که اینجا تو یه جمله خلاصه میشه اونجا یه بخش اختصاصی داره و 10 نفر آدم هستن که هر روز یه مطلب جدید در مورد سیستم مینویسن.کسایی هستن که برای طراحی باکس ساب از نرم افزار کمک میگیرن و خیلی چیزای دیگه...
اما آب بندی.حمید جان امکان نداره با آب بندی بتونی ماکزیمم سرعت در یک دنده و یک دور موتور خاص رو افزایش بدی. 1000000 تا فیلم انجوری بزاری برای من قابل قبول نیست.این فیلم چی رو نشون میده؟؟؟ اگر من اشتباه می کنم شما این موضوع رو به صورت علمی به من توضیح بده.مثل جریان آب بندی که دوستام میگفتن ماشینو اگه گاز بدی خوب را میره و من باور نمی کردم.اما یه نفر پیدا شد و دلیل رو به صورت علمی برام توضیح داد.لطفا" نگو که این شگرد کاره و نمیشه توضیح داد و ... چون اساسا" هدف از جمع شدن تو همچین فروم هایی به اشتراک گزاشتن اطلاعاته
منتظر جوابت هستم
موفق باشی
خوب متین جان .نقل قول:
من هیچ بحثی در مورد سیستم های ماشین ندارم و هیچ ادعایی هم در مورد اطلاعات در مورد و طراحیشو از این جور چیزا . یعنی راستیتش اینه که1- خوشم نمیاد 2-به کارم نمیاد . من فقط دنبال قلب ماشین هستم و همین .
در مورد آب بندی و سوالی که از حمید کردی .ببین متین جان :
1-هیچ کاری نشد نداره (یعنی اگه کسی بگه میشه کاری کرد که دنده 3 یک پراید 200 بره باید گفت قطعا راهی هست.چون کار نشد نداره.) 2-اینکه خود حمید حتما جواب قانع کننده ای داره ولی فقط میخوام یه جیز رو بگم
ببین یکی هست داره با کارش و با فکرش پول در میاره .این دلیل بر این نیست که هر چیزی که یاد یاشت و به زحمت یاد گرفته رو در اختیار بقیه قرار بده.بیل گیتس هم سایت داره هم تاپیک هم ..... آیا میاد ثرث برنامه ها شو بده به کسی ؟ نه چون داره درامد کسب میکنه.اگه من میام و مثلا اگه چیزی بلدم رو به یکی دیگه می گم خوب من درامد کسب نمیکنم .دوست دارم اگه چیزی یاد دارم بقیه هم یاد دشته باشن .شما اگه رو سایت خودتون اطلاعاتی که مهمه رو میزارین در عوض با معروف شدن سایت باز پول تبلیغش گیرت میاد یعنی همون بحث در امد زایی و نهایتش اینه که تو اگه چیزی یاد داری و بدون منت و دریافت پول از کسی یا مدیر اون سایت میزار ی که بقیه استقاده کنن تازه میشی مثل من داداشی.این غیر منطقیه بخوایم که یکی چیزی رو که مال خودشه رو بل اجبار بگه ولی میشه درخواست کرد که آقا جان من میخوام اون ماشین رو که میگی ببینم . و مطمئنا حمید هم نمیگه نه .
راستی به محمد آقا بگو یه سوخت رفت به ما بگه ها ...
یا علی
سهیل جان بحث 2 تا شد.من می تونم کاری کنم دنده 1 پراید 200 تا بره!!! چجوری؟ ریشو دنده یک رو عوضش می کنم و یه عددی مثل دنده پنج یا یه کم بیشتر بهش می دم.خوب بعدش چی؟؟ اول اینکه سرعت بیشتر با یه دنده رفتن چه فایده ای داره؟؟؟ دوم اینکه بلاخره ماشین از قوانن مکانیک استفاده می کنه(فیزیک) و اونقدری که من تو این چند سال فهمیدم و ماشین رو زیر و رو کردم این دستگیرم شده که وقتی موتور رو باز نمی کنی , گیربکس رو هم باز نمی کنی , دیفرانسیل رو هم دست نمی زنی . سایز لاستیکت هم عوض نمیشه امکان نداره بتونی سرعت رو در یک دنده خاص و با یک دور موتور خاص افزایش بدی.
خوب بحث درآمد زایی پیش اومد.من بدم نمی آد برای مسابقه 11 اسفند ماشینامون بهتر از قبل setup بشن.از امروز که جمعه باشه از حمید آقا وقت میگیرم که تو این هفته بیام و ماشین رو setup کنه برام بی زحمت
موفق باشید
خوب متین جان .
گفتم هیچ کاری نشد نداره . اگه کلاس آزاد شرکت میکنی خوب برو پیش حمید دیگه که ماشینتو استاد کنه .
متین جان فرمایش شما کاملا متین . اما هر کاری یه راهی داره . این باکست رو چک کن .
به قول یارو برای هر کس راهی هست برای رسیدن به خدا
یا علی
سلام .سهیل جان.من چشمام کور شد انقدر تو پستات توجه کردم انقدر که پرمحتوا مینویسی.
متین جان تبلیغ ممنوع.
در مورد کارمون میگه این فیلم چی رو نشون داد!خب میشه گفت تر بزن تو 15ساعت بیدار موندن دیگه اینی که
من یه کار کردم با 1 با کار من 65 تا بره چیزی رو نشون نمیده؟
ببین عزیز کاری که ما میکنیم چیزی هست که شما هم میدونی اما بهش توجه نمیکنی تو موتور پراید درست روبروته
حتی من شک دارم که سازنده پرایدم نمیدونه که میشه این کار رو کرد. منتهی خب دیگه ...
اون کارایی هم که گفتی نکردم.
سهیل جان در مورد ماکسیمات آخه چقدر میخوای بری باهاش مگه راستی اگر اتومات باشه نمیتونم کاری کنم
اما برای پرشیات میتونم با 2 بهت 120-140 تا سرعت بدم اما سرعت که میره بالا باید ترمزات برمبو شه که جلوی
اون سرعتت رو به موقع بگیره.کیسه هوا باید نصب شه باید ماشینت ضریب ایمنیش بیشتر شه.
در مورد ماشین استاد کردن الان که دارم میبینم درست تا 16 اردیسهشت وقت پره.چون دفتری که گرفتیم جدید
چند تا اتاق داره یه محوطه پارکینگ ویه گارا÷ که 2تا ماشین جا میشن از هفته 3 فروردین اونجا رو باید با بچه ها تر تمیز کنیم
یه سری وسائل بخریم حالا میاید میبینید
در مورد سیستم ها هم منم اطلاعات چندانی ندارم.
در مورد تیون کردنم اصلآ توضیح نمیدم شرمنده.اما سهیل جان برای پرشیا گفتم 600 تا 2 تومن آب میخوره که ما ازت نمیگریم
دوستان من دارم راه میفتم تهران شنبه و 2شنبه و 3 شنبه دانشگاه هستم اگر کاری داشتید تماس بگیرید سر کلاس باشم ور نمیدارم.
موفق باشید.
شرمنده متین جان من این قسمت یادم رفت:
1- کاری که تاپ آر پی ام و محمد کرد حداقل باعث شد تا این موضوع رو نگهم
2- اگر عنوان بکنم که همه میفهمن دیگه ما هم میشیم مثل یکی مثلآ نس تیونینگ!
3-اینکه 2روز یه ماشین رو تیون میکنیم بخاطر همون شگردیه که خودت گفتی.
4-این کارا برای کل خوبه
یا علی
سلام حمید جان
سفر بی خطر . آقا اگه کمک دستی ور دستی چیزی میخوای ما هستیم . بدون تعارف
آقا من فردا شب ساعت 10 باهات تماس میگیرم.
فکر کنم اگه ماشینای تیون شده تو یه سوخت مامان هم بهش بخورانی دیگه پرواز میکنه.
سلام به دوستای خوبم از حمید گرفته تا سهیل و علی و.....
راستش حمید جان این موبایل من جدیدآ بی جنبه شده یک نفر رو online می بینه ذوق می کنه بهش زنگ می زنه.
شرمنده دیر وقت زنگیدم .
در مورد سیستم صوتی اگر کسی سوال داشت در خدمتم منتها همین اولش بگم من خیلی کم تجربه هستم خیلی
اطلاعاتم کمه اما دوست دارم به دوستام کمک کنم.بعدش اینکه احساس می کنم باید دست به کار بشیم این بخش
دنیای اتومبیل را به تاپیک اصلی تبدبل کنیم و یکسری از پست ها هم منتقل بشن به زیر مجموعش حالا چجوری؟
نمی دونم.
با آرزوی عدم سهمیه بندی بنزین.............
موفق باشید.
همون طوری که میدونید داخل اگزوز ماشینهای جدید چیزی به نام کاتالیزور هست که 3 تا 5 اسب از قدرت موتور رو میگیره( من شنشیدم)
اگه اینو برداری چه میشه. برا ی آینده موتور خوبه یا نه؟ بیشتر گفته میشه که برا موتور ضرر داره. نظر شما چیه؟
یکی جواب مارو بده. میدونم حمید جان وقتش پره.
صبر میکینم.
ارزوس قلبی ما اینه که بنزین سهمیه بندی نشه.
ضمنا یه سیتم باز قیمت اینا رو به من بده ممنون میشم
Pioneer 5850
Pioneer 6975
میگن 6975 دیگ ه اصلش پیدا نمیشه.
تو این قیمت چه باندی خوبه؟