سامان جون من جای تو بودم تا اطلاع ثانوی مفقود الاثر می شدم. وقتی آبها از آسیاب افتاد آفتابی می شدم.
Printable View
سامان جون من جای تو بودم تا اطلاع ثانوی مفقود الاثر می شدم. وقتی آبها از آسیاب افتاد آفتابی می شدم.
تا حداکثر 5 4 تومن رو من حساب کنید ...:27: برادرا کسی اعلام امادگی نمیکنه ...:5:نقل قول:
نه عزیزم سامان بادی نیست که از این بیدا بلرزه ..:27:نقل قول:
من یه عمر زحمت کشیدم که یه اسم نیکو ازم به یادگار بمونه حالا به یه ندادن شام خرابش کنم ... نه نمیکنم حسن .. منو اغفال نکن حسن :9:
در ضمن او بابایی که میخواست خودکشی کنه دختر همسایتون بود .... اخه بهش جواب رد دادم :31:
من اینقدر خوشحال میشم میبینم که جوونای ما از این سنین به فکر واجبات دینی میرن و یک شب شام خوردن رو با یه روز روزه گرفتن عوض نمیکنن .... واقعا احسنتم :7:نقل قول:
بـــــــه :18: چه خبره .... اقا شماها مطمینید که اخبار و روزنامه ها چیزی اعلام نکردن ..؟؟؟نقل قول:
نه عزیزم بعد از ملاقات میخوام یه خاور بگیرم برورچ رو بریزیم تهش ببرمتون فرحزاد بهتون جوجه با الوترش بدم ... چطوره ؟نقل قول:
ای شیطون حداقل به فکر سیرابی گلاسه خودت باش ...نقل قول:
نقل قول:
عزیز دلم موقع روزه از اول صبح هستش تا لحظه افطار( منظور از زمان افطار همون زمانی هستش که قراره شام بدی...:31: )
:39: :39: :39: :39: :39: :39: :39: :39: ای وای اینقدر خندیدم دارم میمیرم :39: :39: :39: :39: :39: :39: .
ولی خودمونیم اگه قضیه شام آقا سامان حتمی هستش به احتمال 500 درصد یه جود خودم رو میرسونم :27:
وای چه قدر خندیدم :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: .
خدا همتون رو به همه هر چی میخواین برسونه دلم گرفته بود :46: . الان :31: .
خوبه دیگه موضوع شام دادن ما شده سوژه خنده (شوخی کردم ):11:
ولی بازم خوبه حداقل این اقا مهدی یه مقدار خندید .... یه ثواب کردیم :27:
همه ی قسمتها را بیخیال اون قسمت مشخصه را بچسب. ما ها که اینها را بیاریم شما هم حتما میخوای شکمتو بیاری!؟!؟!؟نقل قول:
اقا دور از شوخی دیگه خواهشا بحث شام را بیخیال شید. حالا من یه چیزی پروندم یه ذره جنبه از خودتون نشون بدید. یهو دیدی مدیرا به خاطر این حرفها و شاید جدی گیرفتن قضیه به کل قرار را حذف کننند. (بعید نیست)
واقعا ازتون خواش میکنم که این بحث سام و احوالپرسی را بیخیال شید. من نمیگم شوخی نکنید بکنید ولی در حد و انداهز ی معمول و متعارف که دیگه حد اکثر 3 تا پست حواب داشته باشه من الان تقریبا 4-5 روز نیومدم فورم (به خاطر کنکور پس فردا ((التماس دعا)) ) حالا که اومدم میبینم که 5 صفحه اضافه شده و همه مربوط به شام دادنه سامان است. (که بحثی کاملا خیالی و عاری از حققیقته :31: )
کسانی که مطمئنند که تشریف می آورند الآن اعلام آمادگی کنند. که ما مرد و نامرد و مرد و قولش را بشناسیم.
در ضمن به یاد داشته باشد که:
پنج شنبه 28 تیرما 1386 ساعت 17 الی ... (دیگه حداکثر 21) آدرس: میدان ولیعصر بلوار کشاورز سر خیابان 16 آذر ضلع جنوب غربی پارک لاله کنار حوض ابوریحان بیرونی
لطفا در صورت هر گونه سوالی همینجا بپرسید حتما جواب داده میشود و یا با الفین و یا من به طور پیغام خصوصی و یا مسنجر در میان بگذارید.
من و الفین از اعضای اصلی و حتمی قارا هستیم.
باز هم خواهش میکنم که بحث شام را ادامه ندهید و شوخی را تا حد و اندازه ی متعارف انجام دهید.
سلام مصـطفی جان ...نقل قول:
دسـت شما درد نکنه دیگه ... یعنی ما هر چی توی چند روز گفتیم کشـــــک دیگه !!!!
نه دوست گلم :11:
سامی جون یا حرفی رو نمیزنه یا هر طوری هست سر حرفش وای میسته ...:27:
به قوله خودت وقتی همون ساعت 21 که داشتی تشریف میبردین خونه متوجه میشین که خیالی و عاری از حقیقت نبوده ...:5:
پس تا 28 تیر ...
من دوس داشتم elefin-d رو ببینم که اونم ......
رفه ی قبلم یه مشگل برام پیش اومد ایندفه شاید بیام
الفين كه پايست فقط مشكل سه پايست! آخه وقتي قرار كسايي بيان كه خودشون زيراب ميزنن ديگه واسه چي بياد من ازش پرسيدم ميگه من دوست دارم بيام ولي... گفت 50،50 مياد! دوستان جدا از شوخي اگر خدا بخواد منم ميام البته نه ساعت 21! :ي
آقا کوجا شام میدن؟؟؟بگین تا با بچه های تاپیک اصفهانی ها همه با هم بیایم! راستی راهمون میدن؟ ما از این ستاره ها نداریم!