سلامنقل قول:
کاملا درسته :happy:
Printable View
سلامنقل قول:
کاملا درسته :happy:
فكر نمي كنم كسي با دادن تمرين مخالفتي كرده باشه !!نقل قول:
سلام .
نمی خوام در مورد اون دیگه بحثی بکنم . در ضمن carol عزیز ، همیشه مبنای انجام نشدن تصمیمی ، مخالفت دیگران نیست .
بگذریم ...
نمیخوام طولانی بنویسم تا کسی از خوندنش خسته بشه ...
اما چطوره تمرین بیداری در رویا رو از نو شروع کنیم ؟
این قبلا مطرح شده ... بعضی ها هم ازش نتیجه هایی گرفتن . اما تداوم نداشت .
خودم هم شروع می کنم .
با توجه به سخن های دون خوان ، پایه ی این تمرین اگر یادتون باشه .... دیدن کف دست ها در خواب بود .
با دیدن کف دست ها در ساعاتی در روز ، خیره شدن به اونها .... کم کم احساسی نسبت به اونا پیدا میشه ... تا اینکه باید سعی بشه اونا رو در خواب هم به همون شکل دید ...
و این آروم آروم گسترش پیدا می کنه .
تا بعد ....
سلامنقل قول:
درسته که با نگاه کردن به کف دست این اتفاق می افته ولی من هر کاری می کنم نمی شه یعنی توی خواب نمی تونم به کف دستم نگاه کنم
بعد دیگه چیزی متوجه نمی شم
موفق باشید
قرار نیست ما یه شبه این تجربه رو بدست بیاریم .
این برای کارلوس 14 سال طول کشید .
راستی ، سعی کنیم با نگاه کردن به دست ها .... منتظر دیدن اون ها در خواب نباشیم . در واقع منتظر بودن برای چیزی ، اشتباهه .
فقط اون احساسی رو که از خیره شدن به اونا به وجود میاد بیشتر در خودمون حل کنیم .
مکانیسم مغزی ما طوری طراحی شده ، که اگر اون انرژی درست دریافت بشه ... در ناخودآگاهی و خودآگاهی ما تجلی پیدا کنه ....
پس متنظر خواب دیدن نباشیم ....
فقط ، درست نگاه کنیم .
تا بعد .....
پس من از کارلوس پیشرفته ترم!
چون اگر یادت باشه بعد از 3 روز تونستم در خواب هوشیار بشم
ولی حیف که دنبال نکردم
منم از شنبه دوباره تمرینات جدید را ادامه میدم!
بله درسته شاید انسان بار اول فکر کنه موفق شده ولی نه کاملا موفق نشده انسان به خیلی چیزا فکر می کنه که بعضی هاشون اصلا اتفاق نمی افتند بگذریمنقل قول:
متوجه ام منظور شما چیه ولی به نظر شما این کار ذهن نیست که باعث می شه ما دست هامون رو توی خوابببینیم چون به خودمون تلقین می کنیم مدام که من توی خواب بیدار می شم با نگاه کردن به دستها
موفق باشید:worried:
ببخشيد يه سوال داشتم سوزش چاكراي 6 نشانه ي بدي نيست ؟!
salam be hame bacheha mibakhshid chan vaght nabodam aslan nemitonam in tapic ra baz konam nemidonam chera error mide alanam az toye coffe net tonestam bazesh konam
سلامنقل قول:
شاید مشکلت مال خطتت بوده
موفق باشید