منظور؟نقل قول:
تازه وقتی ببینم تاپیک رو دارن خراب میکنن خودم خرابش میکنم
Printable View
منظور؟نقل قول:
تازه وقتی ببینم تاپیک رو دارن خراب میکنن خودم خرابش میکنم
چيو خراب مي كني؟ تاپيكو يا اونايي كه دارن تاپيكو خراب ميكنن؟
خواهشا کشش نده...ول کننقل قول:
اینجا جای این حرفا نیست...انجمن های متفرقه رو برای همین گذاشتن
ببين فقط بدون من كشش ندادم خواهشا!!! اگه پست قبليه خودتو ببيني ميبيني كي كشش داد.... خودت سوال پرسيدي ... من كه حرف خودم رو زدم .... فكر كنم امشب اينجا همه يه جورايي خوابشون مياد ... شبتون خوش...
در ضمن تو انجمن هاي متفرقه گيرت نمي آوردم وگرنه اونجا مطرح ميكردم ... اونم تو يه تاپيك مستقل !!!!
دوستان لطفآ دعوا نکنید ما ایرانی ها داخل اینترنت هم با هم دعوا می کنیم ببینید چقد با هم اختلاف داریم دوستان این حرف ها رو بزارین کنار به بحث و مشکلات این گوشی به پردازیم نه به دعوا یک دفعه دیدید این تاپیک رو بستند به قول معروف درشو دخته می کنن با این حرف ها هیچ کس به مشکلات و سوال در مورد این گوشی نمیرسه :::::::::باور کنید:::::::::
gilopa دوست عزیز در مورد گوشی های دیگر لطفآ در این جا بحث نکیند اینجا فقط بحث بحث nokia 5700 muzic هستش نه چیزه دیگری
دوست خوبم من هم هیچ قصد توهین به شما نداشتم فقط یک خورده اصابم خورد شد اخه خیلی زود از کوره در میرم من از شما معذرت میخوام به خاطر لحن تندم :40::11:نقل قول:
حمید رضا جان دستت درد نکنه هر 2 تاتون خطا داشتید ولی دیگه بخیر گذشت
بدلیل اینکه قادر به ترک اینترنت نیستم باز هم در اینجا پست میدم!من تا 5700 رو از لحاظ فروش اول نکنم ول کن نیستم!!بچه ها بیایید یاری کنید!!
امین جون خودتت رو ناراحت نکن بابا Only 5700