فرشاد چی شد ؟ کجا رفتی؟؟:n13::n13::n13:
Printable View
فرشاد چی شد ؟ کجا رفتی؟؟:n13::n13::n13:
شب تست نکردم ولی خودم که افتادم رو آسیاتک فکر نکنم تاثیری روی سرعتم داشته باشه قبلا روز تست کردم کار میکرد ولی برا دانلود شبانه تست نکردمنقل قول:
یه اکانت تست کریو دارم از قبلا خیلی سرعتو خوب میکنه ولی هر 3دقیقه ای یک بار قطع میشه
نه اقا اینجوریا نیست سرعت دانلودش 240-250.یه سوال امکان داره که ISP رو HACKکرده باشه ؟؟؟؟؟ چون مخابرات کلا امنیتش کمه.این رفیقه ما هم کلا تو مبحث هکینگ فعالیت داره.یه با ایمیل خود منو هم ---- کرد.نقل قول:
نه رفقا این سایت شبانه همچین جالب نیست ولی یکم تاثیر داره.مثلا سرعت تک کانکشن من بود 90 با اکانت تست شد 110.نقل قول:
سلامنقل قول:
با اجازه یه توضیحی بدم
یه برنامه ای هست به اسم یور فریدوم.... سرور و آی پی رو عوض میکنه....که البته سرعت به شدت پایینه و بیشتر بدرد وبگردی میخوره
اعصاب میخواد تا باهاش کار کنی.... مثلا 512 سرعتش میشه 5 تا 6 یا 1 مگ میشه 10
پلیس پنیر فتا هم هیچ کاری نمیتونه بکنه.... اونجوری که نشون میده, نیستن....مگر اینکه مخابرات پیدات کنه و بعد به پلیس فتا بگه که بیان سراغت
در کل روش های بیخطری هم هست
موفق باشید
اگه همینایی که پشتیبانی بخوان کارشناس مخابرات باشن و امنیتشو حفظ کنن که این رفیق ما کل اکانتیگشون رو میتونه بهم بریزه.یه سوال امکان hackهست؟ چون سرویسش 512 ولی سرعت دانلود 240-250 واقعا برام عجیبه به هر حال عصری میرم دنبالش ببینم میشه چیزی از زیر زبونش کشید.نقل قول:
اگه میشه در مورد اون روش های بی خطر هم توضیح بدید.ممنوننقل قول:
منظورم جی پی آر اس هست با یه برنامه دانلودر مناسب برای گواشینقل قول:
اقا اون که خودمم میدونم اونم سرعت دور و بر 15تا 20 دارم میگم با سرویس 512 تا 250 سرعت انلود اونم مفت می گرفت الان هر چی دارم پاچه خواریشو میکنم نمیگه فقط بهم گفت سرعتت که 2 هست میتونم تا 600 اونم مفت کاری کنم دانلود کنی شما اطلاع نداری.الان واقعا مغزم در تعجبه یه سوال امکان ---- هست؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
1عدد سیم کارت رایتلنقل قول:
2_1گوشی 3g
3-برنامه ------ مترون
برید از نت 512 رایتل حا:n02::n02:لش رو ببرید
4روز 15 گیگ:n07::n02: