پاک شود ...
Printable View
پاک شود ...
سلام دوستان
من مودمم linksys ه و حدود 4 ساله دارم بعد حالا تصمیم گرفتم اپدیت کنم نوعش هم wag120n هست ورزن قبلی 1.0.07 بود حالا رفتم فایل اپگریدش رو که 4 مگ بود گرفتم و شد 1.0.16 البته روی 25 درصد قطع شد و مودم ریست شد حالا هم چراغ مودم قرمزه و هیچ کاری هم نمیشه کرد امکانتش هم ناقص ریخته شده حالا من چی کار کنم؟:(
خواهشا کمک کنید راهنمایی کنید
کسی نمیدونه مشکل چیه؟نقل قول:
مال منم همین مدله و پارسال آپدیت کردم و مشکلی نداشت.اول یه عکس از صفحه اولش بزار ببینم میتونم کاری کنم.احتمالا تنظیماتش مال قبل نیست و با تنظیمات شما فرق میکنه که فکر کردی اطلاعات رو ناقص میارهنقل قول:
درست شد ممنون :X
تنظیمات ppoe باشه باید وصل بشه.از تنظیمات مطمینید؟نقل قول:
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
تمام تنظیمات درسته.کانکشن هم ppoe هست
اگه با دوایس دیگه تست کردید. و جواب داده تنظیمات مک رو تو مودم یه برسی کنید.ایا با گوشی یا لبتاب دیگه درسته؟نقل قول:
با هیچ گوشی و لپ تاپی جواب نمیده.وصل میشه آرم wifi و اتصال هم میاد ولی هیچ استفاده ای نمیشه کرد
اگه تنظیمات ppoe هست رو مودم و اتوماتیک با روشن شدن به نت وصل میشه و فقط وایفای کار نمیکنه یه مرتبه اپدیتش کنید.نقل قول:
مشکل شما زمانی اتفاق میفته که:
یا ایپی استاتیک ست کردید
یا مک فیلتر کردید
یا مودم مشکل داره وایفایش
یارو حالت بریج تنظیمه مودم (نه کانکشن سیستم)
یا ایپی های رنج رو بلوک کردید.
اما ازونجا که میتونید با وصل شدن وارد تنظیمات مودم بشید و فقط نت نداری،خیلی رو تنظیمات کانکشن میشه شک کرد.حدسم اینکه پروفایل تنظیمات کانکشن تو مودم یه مشکلی داره:confused:
تصویر از پروفایل میتونید بزارید تا بهتر بشه کمک کرد