اينا جفتن يا ١دونس؟نقل قول:
بعد از كجا ميشه خريد؟
پخش 2 دین چی باید بگیرم؟
طرفای 900 اینا
ممنون میشم کمک کنید
PIONEER AVH X 1650 DVD
این مدل چطوره زده 2 خروجی 2 ولت !
خوبه یا کمه؟
اينا جفتن يا ١دونس؟نقل قول:
بعد از كجا ميشه خريد؟
پخش 2 دین چی باید بگیرم؟
طرفای 900 اینا
ممنون میشم کمک کنید
PIONEER AVH X 1650 DVD
این مدل چطوره زده 2 خروجی 2 ولت !
خوبه یا کمه؟
عجب پدر باحالی داری دادا! خوش بحالت!نقل قول:
پدر من وقتی فهمید یک و خورده ای پول سیستم دادم تا یه هفته باهام حرف نمیزد!
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
سلام اساتید محترم
نیاز فوری به کمکتون دارم
گیج شدم
چند تا سوال دارم و یه راهنمایی توپ ، خدا خیرتون بده من و دریابید
میخوام برای ماشینم یه سیستم کیفیتی و در حد معقول قوی ببندم . هد یونیت آلپاین 141 دارم ( فعلا نمیخوام ووفر ببندم ) و همچنین یه جفت اسپیکر گرد MTX با توان 65 RMS سری Thunder مدل XT653 دارم .
چند سوالی که گیجم کرده :
من میخوام سیستم راکفورد یا MTXببندم ، یه سری از نصابها میگن که باید تمام قطعات سیستمم و یا همه رو MTX و یا همه رو راکفورد ببندم و دلیلشون هم اینه که وقتی از یه برند باشه تمام فرکانسهای هم و پوشش میدن و یا مثلا میگن که سری thunder ام تی ایکس حتما باید با آمپ و اسپیکر هم سری خودش درایو بشه و از طرفی یه سری دیگه از نصابها میگن باید برندها متفاوت باشه تا هم صدای بهتری بگیری هم بتونی گل سر سبد هر برند و انتخاب کنی !!!
واقعا گیج شدم نمیدونم چیکار کنم که همه رو از یه برند ببندم ویا اینکه متفاوت باشند
در ضمن اگر بخوام مثلا mtx ببندم ، در حال حاظر یه اسپیکر 65 rms دارم ، حالا اگه بخوام یه کامپاننت mtx با 90 rms بگیرم ، قاعدتا باید آمپم 4 کانال 90 rms باشه ، اونوقت این آمپ اسپیکر 65 تایی رو دود نمیکنه ؟ از لحاظ صدایی عقب و جلو صداشون کم و زیاد نمیشه ؟
لطفا کمکم کنید گیج گیج
ممنون از اینکه حوصله میکنید
عزیز اینا دو مدل باند معروفن که کیفیت و قدرت خوبی دارن یکی آدیوسیستمه یکی دیگه هم dlsنقل قول:
اما برا پخش هم Pioneer AVH-P3450 BT - 2Din رو بخرین بهتره چون سه تا خروجی چهار ولت داره بهتره برا بعدا اگه خواستین سیستم رو ارتقا بدین
باندا رو هم باید توی نت و بازار بگردین چون خیلی کم یاب شدند
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
فرقشون چیه؟نقل قول:
DLS 1073
Co 609
کدوم بهتره؟
توی بیس زدن 1073نقل قول:
توی کیفیت co 609
1073 بیسش به کیفیفتش میچربه ولی نه اینکه کیفیت نداشته باشه کیفیتش در حد 609 نیستش
609 هم کیفیت بالا و بیس معقولی داره
حالا دیگه انتخاب با شماست
یه پخش خوب حدود 400 تومان چی میشه گرفت واسه این سیستم
باند=Co 609
امپ=Pioneer Gm D8604
باسلام
کابل آرسی 2.5 یا3.5 متر از برند گلیدن هست؟ قیمتش چنده؟ آرسی فوکال چطور میشه پیدا کرد؟؟
آمپ رو میخوام زیر صندلی ببندم بنظرتون کدوم متراژ رو بگیرم خوبه؟
سلام
دوستان كسي تجربه يا شناخت از ساب ووفر alpine swx 1042D داره؟ و يه سوال از اقا حميد. اين ساب در مقايسه با ساب gladen sqx10 كه خودم داشتم چه جوريه؟ با تشكر
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
سلام برای دو دست کامپوننت خوب و یه ساب و آمپ 4 کانال 120 واتی و مونو حدوداً 600 واتی چه سیمی و گیجی پیشنهاد می کنید؟ چند تا مارک و قیمت میدید؟ ممنون.