کشش خط منم از 21 مگ اومده روی 12 مگنقل قول:
نتم روی 9 مگ هم دیگه نمیکشه مجبورم روی 4 مگ استفاده کنم(ماهی 160 هزار هم میدم)
Printable View
کشش خط منم از 21 مگ اومده روی 12 مگنقل قول:
نتم روی 9 مگ هم دیگه نمیکشه مجبورم روی 4 مگ استفاده کنم(ماهی 160 هزار هم میدم)
نقل قول:
من چند وقت پیش به شما گفتم اما گوش نکردی.. ببین مشکل نویز و قطع کردن سیم رو بهت گفتم اگه یادت باشه الان هم همون حرف پشتیبانی رو منم بهت میزنم اما با مقداری تغییرات...
شما سیم رو بزن بترکون.. پاشو برو مخابرات پیش رییس مرکز بگو شما مارو سرویس کردید.. خطم کشش بود ۲۰ بعد شد ۱۰ الان هیچی ندارم.. بیاین درست کنید برید...
طوری هم اینکار رو انجام بده که حداقل تا قبل خونه شما این مشکل ادامه داشته باشه یا وصله پینه نکنه مخابرات.. اگر اومد ۱۱۷ وصله پینه کرد باز هم برو پیش رییس مرکز بگو باید بیاین سیم رو کامل بیرون درست کنید و برید اگر نکنید شکایت به بازرسی میکنم .. نگاه هم کن اگر دیدی مخابرات منطقه نبود بگو به رییس منطقه هم میرم میگم.. باید بیاین سیم درست بکشید برید.. مطمئن باش خیلی زود انجام میدن.. و مشکلت حل میشه ... و نویز درست میشه..
دیشب رفتم کل سیم های تلفن رو با سیم چین قیچی قیچی کردمنقل قول:
اومدن دوباره سیم کشیدن نو نو :laughing:
قبلشم شکایت زدم 195 درجا درست درست شد
منم خطم چندماهی بود نویز زیادی پیدا کرده بود و نتم روزی 100 بار قطووصل میشد دیگه تصمیم گرفتم مودمو تغییر بدم شاید بهتربشه و با تحقیق زیاد رفتم مودم تندا 301 خریدم و خداروشکر 90 درصد مشکلاتم حل شده و سرعت نتم از 14 مگ پایین نمیاد. مودم قبلیم تیپی لینک 8961 بود که سالهاس داشت کار میکرد ولی دیگه نمیتونس جلوی نویز شدیدو بگیره
مارک مودم مهم نیست . مهم چیپست استفاده شده هستش.
فقط برادکام به درد ایران میخوره
من یک مودم قدیمی 2740 d-link دارم (۶-۷ ساله دارم ازش استفاده میکنم)، چیپست اش Broadcom BCM63281 ، نویز خطم زیاده، چند وقته به فکر اینم یک مودم بهتر تا ۱.۵ تا ۲ تومن بگیرم، به نظرت تاثیری داره؟ یا اینکه فرقی با مودم قدیمی نداره.نقل قول:
این برادکام که این همه میگن به نظرم تعریف الکیه... همین تندا 301 با چیپ برادکام، منو بیچاره کرد.
علاوه بر چیپست برادکام مارک مودم هم خیلی مهمه برادکام رو تندا تاثیری نداره کیفیت خط رو هم بدتر میکنه مودم هواوی خوبه حتی اگه استوک باشه از تندا بهتره :»مودم خوب روی خطهای ضعیف و نویزدار معجزه میکنه تا 10 الی 20-25 درصد میتونه سرعت رو افزایش بدهنقل قول:
مارک مودم هم مهمه چیپست هم تاثیر داره یه مودم خوب سرعتت رو 10 الی 20-25 درصد افزایش میدهنقل قول:
شاتل از 9 شب تا 12 شب به قدری کند میشه که فقط بدرد چن تا وب پیج باز کردن میخوره
ظاهرا این مشکل هم بخاطر پهنای باند کشوری هس احتمالا
پینگ همین الان از گوگل 190 و از امستردام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنازیم باز وایرگارد کلودفلر رو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]