سلامنقل قول:
اگه سوپر زوم میخوای با این قیمت sx500 بهتره,فکرنکنمhx200 رو این قیمت باش.
اگه زوم برات مهم نیست sx260 کنن یا hx 10 سونی تو این قیمت بهترینند.
سلامنقل قول:
اگه سوپر زوم میخوای با این قیمت sx500 بهتره,فکرنکنمhx200 رو این قیمت باش.
اگه زوم برات مهم نیست sx260 کنن یا hx 10 سونی تو این قیمت بهترینند.
سلام اگه چندتا پست قبل تر رو نگاه میکردید درباره ی انتخاب بین این دو صحبت شده بود .g1x به یک دوربین حرفه ای نزدیک تره واگه کیفیت عکس براتون در اولویته g1x .ولی فیلمبرداریش متوسطه و من خودم کیفیت فیلمش رو ندیدم بهتره بیشتر در موردش تحقیق کنید تا از کیفیتش مطمین بشین.نقل قول:
به نظر خوبه ولی اگه عکس به فیلم براتون ارجح تره تو این رنج از canon بردارید کیفیت عکسش بالاتره ( البته به غیر از سری sx150 یا160( انگار خیلی خوب از آب در نیومدهنقل قول:
دوستان از این 2 مدل یکیشو پیشنهاد بدید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جفتش تقریبا یکیه و یکیش زومش بیشتره و فلاشش و لی گرون تره. خوشگل ترم هست به نظرم
موندم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میارزه به قیمتش یا همون 10 بگیرم؟
سلام ,همونجور که از اسمشون پیداست hx20 جدیدتره و خوب امکاناتش بالاتره الان hx50 هم عرضه شده .اگه قدرت خریدش رو دارید قطعا حدید تره به روز تر و کاملتره .ولی اگ بیشتر از بودجتونه hx10 هم واسه خودش دوربینیه و خروجی شون تفاوت آنچنانی نخواعد داشت.نقل قول:
موفق باشید
با سلام
دوستان فروشگاهی را سراغ دارید که FZ200 موجود داشته باشه ؟ قیمتش حدودا چنده ؟
با سلام
دوستان میخواستم بدونم که بین این دو مدل دوربین کدوم کیفیت عکس بهتری داره و به صرفه تر هست خریدش
1- SAMSUNG PL100
2- Fujifilm FinePix L55
با تشکر
نظرتون در رابطه با (Canon IXUS 500 HS (ELPH 520 HS - IXY 3 چیه؟
قیمت توی دیجی کالا 625 هزار تومان.
برای من زوم اصلا مهم نیست. تعداد پیکسل هم مهم نیست. کیفیت عکس حرف اول و آخر را میزنه. پولم خیلی زیاد نیست (تو همین هول هوش!)
نقل قول:مهندس ایجا مربوط به دوربینه!!!نقل قول:
نظرتون در رابطه با FinePix F750EXR چیه؟
قیمت توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 782 هزار تومان.
البته پولم نمیرسه ولی اگه کیفیت مناسبی داشته باشه صبر میکنم و میخرمش!