خدايي چي دانلود ميكني با ايرانسل و هاي وب كه تموم نميشه؟:n02:نقل قول:
Printable View
خدايي چي دانلود ميكني با ايرانسل و هاي وب كه تموم نميشه؟:n02:نقل قول:
داش فیلم و سریال زیاد میبینم بعد زیاد نیست ماهی 200 گیگ سر جمع تموم میشهنقل قول:
الان ی فیلم بخوای بذاری تو TV کیفیتش میافته باید نسخه 4k بگیری یا فول اچدیای Adit رلیزایی ک سه چهار گیگ حجم میخورن
بعد من وبگردی و تلگرام و کلیه دیوایسام روزی 2 گیگ میخورن
آره . ارزون میدم اگه بخای. چون خودم بسته قرمزشو دارم سی گیگ سی روزه دیگه نیاز ندارمشنقل قول:
چن میگی داوش؟نقل قول:
من بزنم ۲۴ ای دانلود شاید بتونم ۵۰ گیگ دان کنم ۵۰۰ کیلو بیشتر نمیشه سرعتم
خب داداش پیشنهاد دادم خب! میخام از شرش خلاص شم یه پولی هم کسب کنم :دینقل قول:
گفتم داداش چند میگی اشتباه فکنم گرفتینقل قول:
خب داداش چیزی نگفتم ک میگم چن میفروشی
فروشنده تویی قیمت بگو
آره. توی پنل بالای هر فشفشه ای که داری یه کد نوشته. اون کد رو به هر کی بدی میتونه توی پنل خودش وارد کنه و اکانتشو شارژ کنه.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
من دیروز درخواست تخلیه دادم از شاتل که همون دیروز اینترنت قطع شد تا امروز که downstream و upstream هم از روی خطم برداشته شد ! بعد الان های وب میخواد دایری بزنه مخابرات درخواست رو برگشت میزنه نمی دونم چرا مگه کارای دیگه هم داره ؟ قبلا وقتی down و up از روی خط میرفت یعنی تخلیه !
الان چیکار کنم ؟
سلام دوستان کسی این مودم های وب خریداری کرده؟ چطوریه ارزش داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
من خریدم ولی با این قیمت میتونی مودم خیلی بهتر بگیری مثل dlink 2740u که مودم فوق العاده هست و قیمت 72000 تا 75000 تومان داره با 2 سال گارانتی با عضو شدن در باشگاه.
این مودم اگر آپلود رو از 1 گیگ بیشتر ببندند کلا جواب نمیده چون من آپلودم روی 2 مگ بسته شده کلا جواب نمیده و باید روی 1 بیشتر نباشه. و یک مودم خیلی ساده هست و اصلا کار هواوی نیست فقط آرم هواوی داره و کلا مودم چینی هست که به دستور خود های وب فکر کنم ساخته شده.چون هواوی اصلا فریموری برای این مودم نداره و وقتی فریمور بخوای باید فقط از خود شرکت های وب بگیری که اونم جای تعجب داره و قیمت هم خیلی بالاست خداییش ،البته از نظر من