فقط انلاینه
Printable View
فقط انلاینه
اقا من جدیدا اصلا لول بهم حال نمیده چه ببرم چه ببازم. شما هم همینطوریذ؟
شما LoL بازی نمی کنینقل قول:
کار شما فقط بازی با اعصاب و روانت سر هیچ و پوچ هست
نه تنها LoL ، به شما هیچ بازی PvP دیگه ای هم حال نمیده :)
ممنون دانلودش کردم
یکجورایی درست میگینقل قول:
شما LoL بازی نمی کنی
کار شما فقط بازی با اعصاب و روانت سر هیچ و پوچ هست
نه تنها LoL ، به شما هیچ بازی PvP دیگه ای هم حال نمیده :)
:)
سلام میگم یه فیلتر شکن خوب معرفی کنید میخوام دان کنم اگه کسی سایت هم بزاره یا لینک ممنون میشم
البته برا pc
امروز داشتم با اکانت یه بنده خدای بازی میکردم تو رنک ( بوست ) چنان پنتا کیلی گرفتم غیر ممکن قشنگ 1به 5 زدمشون ملت کف کردن اینم عکسش البته اسم بنده خدا رو سیاه کردم که ریا نشه:n02::n31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسمه اون رو سیاه کردی اسم بقیه رو هم باید سیاه میکردی دیگه IQ:n31:نقل قول:
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
ریا شد!
اکانت خودته که...:n31:
سرویس کاهش پینگ لیگ افسانه های کهن | تحویل آنی
درباره کاهش پینگ تایم اینترنت
پینگ Ping سرور 1 : زیر 100
یکی از مشخصه های اصلی و مورد نیاز اینترنت برای بازی آنلاین ، پینگ (Ping) آن می باشد.
پینگ تایم در واقع مدت زمان رسیدن بسته های اطلاعاتی بین 2 سرور می باشد. که به عوامل متعددی در شبکه بستگی دارد. هرچه این مدت زمان کمتر و منظم تر باشد، کیفیت سرویس برای بازی آنلاین بالاتر می رود.
با دریافت اشتراک این شبکه ، کاربران قادر خواهند بود بازی آنلاین خود را در هر کجای کشور و با هر سرویس اینترنتی و تکنولوژی (به غیر از وایمکس) ، به راحتی و بدون تاخیر بازی کنند. با اتصال به این شبکه ، پینگ تایم اینترنت کاربر 2 تا 3 برابر کاهش خواهد یافت.
سرویس کاهش پینگ مناسب برای :
League Of Legends - World Of Warcraft - DOTA2 - Heroes Of Newerth - Counter Strke Global Offensive - Battlefield - Call of Duty - World Of Tanks
و تمامی گیم های آنلاین
تعرفه های سرویس :
مدت زمان سرعت اتصال حجم قیمت بدون محدویت نامحدود 1 گیگابایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدون محدویت نامحدود 3 گیگابایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدون محدویت نامحدود 5 گیگابایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدون محدویت نامحدود 8 گیگابایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدون محدویت نامحدود 10 گیگابایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدون محدویت نامحدود 12+5 گیگابایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کانکشن اتصال کاهش پینگ برای سیستم عامل ویندوز ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
یوزر تست : pblol.ir - پسورد : test
نخرید که یوزر پس نمیده پشتیبانیشم سره کاریه دزدی تو روزه روشن !!!!