منم ساعت 8 و خورده ای یک گیگ ازم کم شده درحالی که سیستم خاموش بوده .پارس انلاین مثل همه خدمتگزاران خدوم ید طولایی در دزدی داره !
Printable View
منم ساعت 8 و خورده ای یک گیگ ازم کم شده درحالی که سیستم خاموش بوده .پارس انلاین مثل همه خدمتگزاران خدوم ید طولایی در دزدی داره !
مال منم 1 گیگ و خورده ای کم کرده بودن زنگ زدم پشتیبانی گفت برمیگردونیم
یه بار هم همچین اتفاقی افتاده بود که بعد از 3 روز کاری برگردوندند
اگه برگردوندن درسته . درضمن من هربار زنگ می زنم باید یک ساعت اهنگ گوش بدم تا نوبتم بشه . من زنگ نمی زنم وقتشو ندارم پارس انلاین هم دزده .نقل قول:
من تازه دوباره برگشتم
وضعيت افتضاح تر از قبله
نظرتون راجع به كوچ كردن به پيشگامان چيه؟
سلام
دوستان برا من هم 5شنبه حدود 700 مگ ازم کرده بود که امروز صبح زنگ زدم و قبول کردن سیستمشون مشکل داشته و گفت برمیگرده...
الان هم نگاه کردم دیدم 1 گیگ اضافه کردن
پیگیر بشید حتما برمیگردونن
باید به کجا زنگ زد؟
از من 3 4 بار کم کردن
ولی یکبارش رو میتونم بگیرم چون تا 6 دان کرده ولی 8 زده باقیش تا 7 بوده و... چرا ب ایمیل جواب نمیدن اخه؟ حتما باید زنگ زد؟؟
من به 82201 زنگ زدمنقل قول:
دوستان من با خوندن نظرات شما پشیمون شدم از گرفتن adsl از پارس، همین داتک خودم 512 نامحدود رو نگه دارم پس بنظرتون؟ یوزر قدیمی هم هستم ماهی 47 تومان بهشون میدم .. تازه اگر 3 ماهه شارژ کنم 45 تومان واسم میفته هر ماه .. دی سی شدن و افت سرعت هم تو کارش نیست .. همیشه 50 - 60 کیلوبایت دانلود رو میده .. پارس رو واسه دانلود شبانش میخواستم که 150 کیلوبایت بود واسه بعضی ها ..
من كه زدم بعد از 6 ماه سرويس 512 سرويسمو 256 كردم و الان راضيم از اين كارم. اگه شما هم از دانلود شبانتون راضي نيستين سرويستون رو كم كنيد چون روزانه اصلا احساس نميشه.
چند دقیقه قطع بود و فعلا بهتر شده
دو سه شب که افتضاح شده بود