آخرین وضعیت های وب از نظر کاربران در اینستاگرام های وب :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
آخرین وضعیت های وب از نظر کاربران در اینستاگرام های وب :
تو شهرمون فقط های وب هست با مخابرات خیلی قطعی دارم به نظرتون تخلیه کنم برم مخابرات اونم از این بدتره باشه بعد من الا مشترک ۷ستاره های اگه تخلیه کنم بعدا برگردم تمام سوابقم پاکشدن؟
Sent from my Redmi Note 3
مگه قراره گرون بشه که توقع داری در جا قانون اعمال بشه؟ وقتی امروز تصویب شد چیزی ارزون بشه روزها و هفته ها طول میکشه تا اساتید لطف کنن و قانون رو اجرا کنن.نقل قول:
ولی میخوام بدونم بعد از اجرای این قانون، های وب با این فشفشه های متنوع و جذابش که هر روز هم بهتر میشه دیگه به چی میخواد بنازه…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tracert بگیر بینم چ شکلیه وضعیتت از داخل مشکل از کجاست ؟نقل قول:
این وضعیت منه مشکلی نداره که !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم تست از جاهای دیگه خارج
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. های وب به خاطر تولدم یه فشفشه 100 گیگ یک روزه داده. میشه به کسی انتقال دادش و فروختش اون کد رو؟؟
کسی در مورد پروفایل گیم به های وب زنگ زده تا حالا؟ اخه الان اکثر شرکتها می بندن چرا های وب نتونه انجام بده
Sent from my LG-H960 using Tapatalk
من که امروز درخواست تخلیه دادم و یه شکایت هم تو 195 ثبت کردم .از شر های وب راحت شدم . با اون قیمت های فضایی و سرویس های محدود مسخرش. پشتیبانی خودشو کشت فقط میگفتم تخلیه آقا ول کن نیستن که مگه زوریه
فعلا موندم برم سراغ کدوم سرویس دهنده:n23:
تاریخ اتمام سرویس نگاه کنید پشتیبانی کشت خودشو والا بخدا:n34:
کدو بفرس پی وی ی تست کنم بینم :n02: همه کد های تخفیفو میشه انتقال دادنقل قول:
میخوای بفروشیش؟
مشکل داره کلا پنلشوننقل قول:
من از هر ۱۰ بار در روز میخوام برم پنل ۴ بار میره توش بقیش مشکل داره
الان هم واسه من اخرین رویدادو این زده آخرین رویداد عدم رعایت تعداد مجاز اتصال همزمان