بعضی شرکتها مصوبه 152 رو اجر میکنن ( عدم محاسبه آپلود) بعضی ها هم نمیکنن
صبانت هم گویا بجای MB از واحد MiB استفاده میکنه , همون مبنای هزار . خلاصه عجب بساطی است نازنین.
Printable View
بعضی شرکتها مصوبه 152 رو اجر میکنن ( عدم محاسبه آپلود) بعضی ها هم نمیکنن
صبانت هم گویا بجای MB از واحد MiB استفاده میکنه , همون مبنای هزار . خلاصه عجب بساطی است نازنین.
یه سوال از بچه های تاپیک:
وضعیت دانلود شبانه صبانت چجوریاست؟(من الان شاتل دارم و دارم تخلیه میکنم!شبی هم 4تا5 گیگ دانلود دارم!!!)
صبا رو پیشنهاد میدید؟
نه !
این همه اینجا سینه زدند و در فراق دانلود شبانه مرثیه خوندن . شمابخون همین چند صفحه آخر رو لااقل .
دوست عزیز مرسی از اینکه با این قاطعیت جواب دادی.انگاری از چاله میخواستم در بیام بیوفتم تو چاله!!!!نقل قول:
در رابطه با اینکه پست های قبلی رو نخوندم،دلیلش اینه که واقعا اعصابم خورد بود!آخه سرویس 2مگ سرعت دانلودش 0.2 مگ باشه(البته به بیت ها)چه حسی به ادم دست میده:n13:
حالا شما چه شرکتی رو به ما پیشنهاد میدی با این وضعیتی که من دارم؟(اگه نمیخوای تبلیغ بشه و اینا و اگه زحمتی برات نیست میتونی بهم پ خ بدی)
بازم ازت تشکر میکنم.
اگر هدفت داشتن دانلود شبانه رایگانه تنها سه جا داری بری
فن آوا یکم سرویساش گرونتره ولی راضی میکنه مگر مرکز محابراتی خیابان آرام باشید !
مخابرات بعضی جاها با بعضی شرایط و قرارداد یکساله شبانه هم میده . سرعت موک همونیه که ذکر شده .
پارس آنلاین که با هجوم فراریان از شاتل و صبانت نگرانم که عنقریب اینم بره زیر آب و اینهمه پناهجو ! غرق بشن .
هنوز من تو این صبانت خراب شده موندم!!!!!!! بدلیل داشتن سرویس و نداشتن پول که برم جای دیگه سرویس بگیرم>!!!!! تو صبا خیلی حال میده از ساعت 2 تا 7 صبح 200 یا که خدا برکت بهش بده 250 مگابیت واقعی میشه دانلودکرد!!!! یاددروان جاهلیت که دایل آپ مخابرات استفاده میکردم افتادم ماه های آخر قبض تلفن 275 هزار تومن امد تا دست از دایل آپ کشیدم .مخابرات دزد برای دایل آپ ......
خدااز سر کم فروشها نگذره. الهی آمین
تا قبل از اینکه محدودیت دانلود دو برابر حجم واسه شبانه بذارن عالیییییی بود. الانشم باز بدک نیس. برا من پینگ مهمه که پنگش فوق العادسسسسس.:n05:
خوب معلومه وقتی اینهمه رفتن شبکه خلوت میشه و پینگ بهتر البته پینگ شرکتای دیگه هم همین الان اصلا بد نیست .
بگذارید اینهایی هم که بخاطر باقیمانده قراردادشون موندن هم برن اون وقت شبا میتونید با سیس آپ صبا گل کوچیک هم بازی کنید .
دوستان این مسئله رو من یکبار دیگه هم بیان کرده بودم و شاید خیلیهاتون بدونید ولی میخواهم دروغ و فریبکار بودن مسئولین صبانت رو باز هم با عنوان کردن مجدد این مساله ثابت کنم.زمانیکه قانون مسخره مصرف منصفانه شبانه از 11 شهریور امسال در صبانت به اجرا گذاشته شد منم مثل خیلی از شما دوستان به 195 شکایت کردم که در اولین جوابیه ام که صبانت بهم داد همون متن معروف رو که واسه همه میفرستاد برای منم گفته بود و در پایانش به حساب مقدار مصرف من در 3 ماه گذشته و 12 روز اخیر رو هم ذکر کرده بود که در نهایت تعجب دیدم مقادیر ذکر شده تقریبا 10 برابر مقدار مصرف من هستند دوباره درخواست تجدید نظر دادم و گفتم مقادیر دروغی هستند و از ریز مصرفم هم عکس گرفتم و فرستادم.در دومین جوابیه صبانت گفته بود که شماره تلفن مشترک صحیح است و متعلق به حساب کاربری ایشان است:n04:یعنی اصلا یک جواب بی ربط.منم سه باره نوشتم که بله شماره تلفن درست است اما مقادیر ذکر شده درست نیست.در سومین جوابیه دیدم اومدن اینبار کل مصرف من رو از اول دوره که مربوط به دیماه سال پیش بوده رو ذکر کردن و اینبار کل مصرفم با ریز مصرف مطابقت داشت.من دیدم که اینجوری فایده نداره و اینا حاضر نیستن که به اشتباهشون در اولین جوابیه اقرار کنند(حالا اشتباه یا عمدا بوده یا سهوا خدا داند)کلا یک شکایت دیگه نوشتم و کل جریان رو شرح دادم.اینبار دیدم صبانت در جوابیه گفت ما در بار اول اشتباها ریز مصرف یک مشترک دیگر را برای ایشان نوشته بودیم که از این بابت از ایشان عذرخواهی شده است قبلا:n04::n04:و نمیدانیم که چرا این مشترک همچنان در شکایتش پافشاری دارد.اینجا بود که فهمیدم ای بابا کل مبنای این شرکت بر دروغ و کلک استوار است و اینا در اولین جوابیه اشون برای اینکه می خواستن منو جلوی 195 به عنوان یک مشترک پرمصرف جلوه بدن اون اعداد فجیع رو نوشته بودن و بعد که دیدن من دست بردار نیستم در نهایت پس از 4 بار جواب دادن به حقیقت اعتراف کردن اما بازم اونقدر بی شرم و دروغگو بودن که نوشته بودن قبلا بابت این اشتباه از ایشان عذرخواهی شده:n04:.خلاصه عزیزان من وقتیکه من با چشمای خودم دیدم اینا تو روز روشن دارن دروغ میگن تا ته خط این شرکت رو رفتم.اما نکته جالبش اینجا بود که کارشناس 195 که فهمیده بود اینا دروغ گفتن درباره ریزمصرفم واضح به من گفت صبانت لازم نبوده برای تبرئه خودش بیاد مقدار مصرف شما رو دستکاری کنه و دروغ اعلام کنه.آخه خود ما این قانون رو وضع کرده بودیم و در هر صورت شکایت شما مردود بوده:n03::n02:
من که شکایت به 195 کردم فرداش پیامک آمد که شکایت شما مردود شده است !!!!!
بعد تا 2 روز 2تا شماره مختلف زنگ زدن منم چون میدونستم شکایتم مردوده و حرف زدن اینها ناراحتی محدود شدن شبانه رو بیشتر میکنه جواب ندادم.
به نماینده صبامیگم چرا سرعت پایین آمده میگه :(با کمال خونسردی و طلبکارانه) وقتی کاربرایی مثل شما 120گیگ در یکماه استفاده میکنن ..........................
خب خودتان اجازه دانلود دادید منکه سیستم شما رو -- نکردم که !!!! حالا اینور برخورد میکنید!!! ( اصلا خود شما اینطور شیر فلکه رو باز گشتیدکه کاربر جذب کنیدو بعد حد دلخواهتان که رسید 11 شهریور ببندید!!!!! آمدید طعم سرعت بالا رو بما چشاندید الان مزه اش زیر زبانمان مانده!!! تا بعد از محدودیت بیایم بخاطر سرعت بالا پول بیشتر بدیم. الان چون جاهای دیگه سرعت روزانه اش اسمیه
و 12 مگ ندارن نمیتونم جای دیگه برم چون روزانه اینجا سرعت دانلود روزانه 1400 کیلو در ثانیه یا همون یگ مگابابت میشه که تو یک ساعت میشه نزدیک 4 گیگ دانلود کرد که خیلی حال میده
اما پولشم همونطور حال میگیره هر یگ 3800....