نقل قول:
دانلود شبانش رو تعطیل کرده؟:n04:
Printable View
نقل قول:
دانلود شبانش رو تعطیل کرده؟:n04:
مودمی که جعبه داره نمیتونه دزد باشه در ضمن قیمت خیلی پایینی داده ممکنه مودم مشکل داشته باشهنقل قول:
منظورم کیفیت بد دانلود و سرعت و قطع و وصل شدن حین دانلودنقل قول:
یه مشکلی عجیبی برای من پیش اومده، هیچ سایتی باز نمیشه، مگر با استفاده از فری گیت!
من مشکلی ندارم باید منطقه ای باشهنقل قول:
یه سوال
این آداپتور مودم رو از کجا باید جدا تهیه کنم ؟؟ خود نمایندگی ها دارن یانه ؟
فکر نکنم که نمایندگی ها قطعات جانبی رو داشته باشن باید از الکترونیک بخری چون دوستم از اونجا گرفتنقل قول:
فکر کنم مشکل از سیستم خودم بود. درست شد:n01:نقل قول:
امروز يه خبر خوندم كه تو ژاپن, اينترنت خانگي با سرعت 2 گيگابيت در ثانيه ميدن..با ماهي حدود 52 دلار...يعني شما يه همچين اينترنتي كه بگيري, براي صد خونه وار ميتوني Share كني...يعني هر خونه وار ماهي 52 سنت ميدن و اينترنت با سرعت 20 مگابيت رو ميتونن داشته باشن..يعني با دلار آزاد با ماهي حداكثر 2 هزار تومن, اينترنتي ده برابر سريع تر از سريع ترين اينترنتي كه در ايران ارايه ميشه رو ميتونن داشته باشن..(البته يه هزينه راه اندازي اوليه هم داره كه الان اگر از طريق اينترنت درخواست كنن, اون هزينه رو هم نميدن.....)
اونوقت ما بايد كلي پول اينترنت بديم, برا سرعت هاي لاكپشتي و تازه مدام هم قطع بشه , حجم تموم ميشه ..آنتن بپره,فيبر نوري رو كوسه ميخوره يا لنگر كشتي قطع ميكنه!!! و هزار تا مشكل ديگه
خدايا به نظر تو واقعا عدالت در ايران داره اجرا ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیر، شما چرا نیمه ی خالی لیوان رو میبینی؟ با این سرعت میخوای چه کار کنی؟ یکی از دوستان تو همین پی سی ورلد استدلال درستی آورده بود. با این سرعت خیلی زود هارد پر میشه. بعد از کجا پول بیاریم هی هارد بخریم؟ خدا رو به خاطر سرعت کمی که داری شاکر باش.نقل قول: