تا اونجایی که من میدونم آسیاتک مصرف منصفانه ندارهنقل قول:
خودم الان حدود یک ماه میشه دارم از 512 نامحدود برنزی استفاده میکنم و تقریبا میشه گفت 24 ساعته رو دانلودم(نه فقط بخاطر اینکه نت نامحدوده و... ،موقعی که محدود هم داشتم پی سی 24 ساعته روشن بود:n02:)
تا الان ،اگه از یه سرور خوب دانلود کنی سرعت بین 40-50 با نوسان خیلی کم هستش
مصرف منصفانه یعنی اینکه سرعت رو بالاتر از طرح اسمی که گرفتین ببندن(مثلا 128 نامحدود صبانت سرعت میده بین 100-120) و بگن شما بیشتر از این دانلود کنی سرعتت رو برمیگردونیم به حالت اسمی و یا حتی کمتر(یجورایی مثل نقره ای و طلایی های آسیاتک ولی حداقل بعد از مصرف کردن یه حجم مشخصی سرعت زیر 10 کیلو نمیاد)
من که یک ماه 512 برنزی دارم تا الان سرعت فیکس روی 40-50 هست(با اینکه باید فیکس رو 60 باشه)
اگه این تست رو هم الان گرفتین که بگم امروز استثنا از ساعت 12 سرعت ترکیده و الان من از هر سروری فایل میذارم دانلود شه از 0 تا 40 نوسان داره در حد لالیگا و پنگ هم داخلی رفته بالای 500-600 خارجی رو خودتون حساب کنین
خلاصه اگه کسی نامحدود میخواد با این قیمت ها بهتر از آسیاتک فعلا وجود نداره بقیه جاها مثل های وب خیلی گرونه یا بعضی جاها مثل صبا و پارس مصرف منصفانه داره
و اینکه تعریف نباشه برای من عالیه من صبانت داشتم شب زور میزد 1.5 گیگ میگرفت و ماهی 70-80 تومان هم میدادم +کلی خرید حجم اضافه!