{نمدونم چرا پست دوبار ارسال شد}
Printable View
{نمدونم چرا پست دوبار ارسال شد}
یعنی حجمش حساب نمی شه. منتها اینو دیگه برای من نمی زنه و یک ستون تو گزارش کارکرد داره بابت مصرف شبانه که مدام صفره!نقل قول:
شبانه فقط برای کمپینهای فصلی رایگانه مثل تابستانه و پاییزه. زمستانه هم که هنوز روی سایت نیومده.
دقیقا !نقل قول:
بنده هم چند وقت پیش خیلی پینگ های بهتری کلا میگرفتم
ولی اخیرا بعد از اون قشیه آی پی نگرفتن مودم، شرایط پینگ بهم ریخته و حتی جدیدا افت سرعت هم دارم تا حدودی !
چند روز قطعی داشتم و امرورز نزدیک 1 ساعت کلا قطع شد و الان تو مودم دیدم اپلود شده 110 کیلوبیت!!! دانلود هم فرق نکرده 576 هست.
سراسری بوده یا برای بنده این طور هست؟!
متاسفم که این پست رو می نویسم ولی با عرض پوزش یه خبر ناراحت کننده براتون دارم :n34:
متاسفانه مخابرات تهران ، دادن اینترنت با سرعت بالای 512 را متوقف کرد
و تمام کاربرانی که سرعت اینترنتشان بالای 512 است از فردا به سرعت 512 تغییر پیدا می کند
قیمت های سرعت های 128 و 256 و 512 نیز عوض شد و 8 درصد مالیات به قیمت ها اضافه شده
برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر که نوشته رسمی سایت مخابراته تهرانه مراجعه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا موندم که ایران توی بخش اینترنت و فناوری اطلاعات داره به کجا پیش میره
سلام.نقل قول:
دوست عزیز فکر میکنم خبرتون یکم قدیمیه. الان سه چهار ماهی هست که سرویس ۱ مگ نامحدود برداشته شده.
دلیل این موضوع هم استفاده نامتعارف کاربران و افت بسیار شدید پنهای باند بوده.
کلا تا زمانی که سرویس اینترنت کشور درست حسابی توسعه پیدا نکنه سرعت بالا هیچ امتیازی خاصی رو با خودش نخواهد داشت. چون بعد از مدتی باعث افت کیفیت شدید در شبکه میشه !
لطفا اخبار الکی ندید (بخش قرمز)نقل قول:
با تشکر
:n02:
سلام دوستان،من اینترنتی تلفن ثابت ثبت نام کردم نمیدونید چند روزه کاراش انجام میشه؟
واسه دهه فجر طرح کمپین جدید نزاشته مخابرات؟
دوستان کسی از طرح/کمپین فعلی مخابرات اطلاعی داشته باشه؟( چون تو سایتش هیچی نزده!)
سلام دوستان
کسی میدونه تو منطقه فاطمی ( مرکز مخابرات شهید رجایی ) وضعیت اینترنت مخابرات چطوره ؟ سرعت سرویس دهی خوبه ؟