آره باید به همین زنگ بزنیمنقل قول:
Printable View
آره باید به همین زنگ بزنیمنقل قول:
سلام دوستان عزیز یه سوال داشتم از خدمتتون/
من مشترک شاتل هستم میخوام بیام پارس انلاین / به نظرتون الان پارس انلاین خوبه؟
من تو شاتل 512 اکو داشتم
دوستان کسی جواب سوال من رو نمیده؟ تو صفحه 1472 پست # [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لطفا جواب بدید :41:
نه همه سرویس های پارس وضعیت خرابی دارن و تمامی دوستان اعم از 2 مگ و 1 مگ ....128 محدود و نامحدود همه ناراضی و به فکر راه دررو اند بهتر پارس رو از فکرتون خارج کنید که افت سرعت شدید پینگ بالا و کارشناسان پشتیبانی بی عرض که باعث این اتفاقات اند گند زدن به شرکت و پول مشترکان شرکت:19::19::19:نقل قول:
شتر افت سرعت در خونه شما هم خوابید. تبریک می گم.یه تستم بذار که بدون تست از دنیا نریم.نقل قول:
یه بار اومدم کلاس بذارم گیرم بدم حالا کاربرا ول کن نیستن بفرما تقدیم به همگی:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال من در حد یکی 2 گیگ اینطوری کم کرده... ایمیل زدم جواب ندادن! خودم حوصله سر و کله زدن با پشتیبانی بیشعور رو ندارم که به من میگه متوسط پینگ باید 500 باشه از اون بدتر شد ما وظیفه داریم درستش کنیم!!نقل قول:
دوستان این چند روزه همه قطعی داشتین؟ روزی 5 6 بار دی سی شدن + سرعت نابود روزانه و شبانه! الان سرعتم نصف سرعت اسمی م هم نیست! تو مدتی که از پارس اکانت گرفتم اولین باره اینطوری شده... پریشب هم کلا تا صبح 200 300 مگ گرفته بود! دیشب باز بهتر بود ولی از نصف همیشه هم کمتر...
سرعت page باز کردن در حد دیال آپ
چرا سرعتا یه دفعه ترکید ؟!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشب ماله منم نزدیک به 420 مگابیت بیخودی کم کرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]