منم نامحدود فعال کرده بودم سیگنالم ضعیف تر شده بود، ترسیدم مطرح کنم بهم بخندن! حالا نمیدونم واقعاً دلیلش چی بوده، ولی نامحدود داشتم به زحمت میتونستم 4 تا چراغ بگیرم، الان با طرح نوروزی به راحتی 4 تا چراغ میگیرم. شایدم تصادفی بوده.نقل قول:
Printable View
منم نامحدود فعال کرده بودم سیگنالم ضعیف تر شده بود، ترسیدم مطرح کنم بهم بخندن! حالا نمیدونم واقعاً دلیلش چی بوده، ولی نامحدود داشتم به زحمت میتونستم 4 تا چراغ بگیرم، الان با طرح نوروزی به راحتی 4 تا چراغ میگیرم. شایدم تصادفی بوده.نقل قول:
6 ماه؟ من خوشبینانه ظرف 2 ماهه تمومش میکنم:n02: البته خوشبختانه تا اینجا از این طرح راضیم. بد نبوده.نقل قول:
فرقی نمیکنه شما پول 6 ماه رو دادید:n02:نقل قول:
حالا چرا اینقد زود تمومش میکنید مگه از دانلود شبانش استفاده نمیکنید؟
نامحدود 1 به 10 یا 1 به 4 ؟نقل قول:
من دو ماهی البته نه پشت سر هم از 1 به 4 ساعتی 8 الی 20 استفاده کردم خوب بود سرعتم رو 135 ثبات داشت
البته این جوری قطع شدن که شما میگید برای منم ایجاد شده بود کلا ضرر
بچه ها لطفا نظرتون رو بگید . من احساس می کنم مبین نت داره الکی از من پهنای باند کم می کنه یعنی خیلی بیشتر از اونی که مصرف دارم کم می کنه !
چون من واقعا انقدر مصرف روزانه ندارم . راجب پسورد و -- اینا هم مطمئن هستم .
مثلا برای من زده از 21 تا 24 حدود 800 مگ استفاده کردم!! من اصلا باورم نمی شه انقدر مصرف تو 3 روز حتی روزا mp3 هم نمی گیرم!
اصلا دقت کنید صفحه مشترکین مبین نت خیلی امار کلی می ده مثلا بعضی موقع ها سه رو یک بار 2 روز یک بار ..
نظرتون چیه؟
ی موضوع دیگه هم بگم .
من از یکی هم شنیدم ک مودم رو برای اینکه پسوردش -ه ک نشه باید موقع استفاده نمی شه خاموش کنید صحت داره؟
من حساب کردم اگر دو ماهه تمومش کنم، ماهی 42 تومن برام تموم میشه (با 9 گیگ ترافیک) که با این قیمتای تخیلی باز بهتر از هیچیه (با توجه به اینکه 1 مگ 8 گیگ 56 تومنه).نقل قول:
بعدشم اینکه من اقتضای کارم طوریه که باید زیاد آنلاین باشم. یعنی بدون دانلود حدود ماهی 8 تا 9 گیگ مصرف دارم. زیاد اهل دانلود نیستم، اما برای تست با این طرح دو شب دانلود کردم، به نظرم بد نبود.
شما روزی چند ساعت آنلاینی؟نقل قول:
من هیچی روزا دانلود نمی زنم هیچی فقط وبگردی و فروم گردی همین. روزی 3-4 ساعت.
پسورد وایفا رو عوض کنید و در صورت لزوم یه مدت برای بررسی خاموش و استفاده نکنیدنقل قول:
اول از همه مطمئن شید آپدیت اتومتیک ویندوز خاموش باشه
از یه نرمافزار کنترل پهنای باند استفاده کنید هر برنامه مشکوکی که بهش اعتماد ندارید جز لیست سیاه بزنید
البته مبین نت قیمتاش خیلی بالاست دانلود شبانشو که تعطیل کرده کلا شانسه اینترنت نامحدودش که ... ولی من تا حالا ازش دز*دی ندیدم
تشکر امیدوارم همینطور باشه چون همینطور ک می گید ب اندازه کافی قیمتاشون فضایی هست دیگه بخوان...نقل قول:
ی نر افزار کنترل پهنای باند اگه ممکنه بم معرفی کنید و کلا این نرم افزار چه کار انجام می ده؟ البته برنامه netmeter رودارم ولی فکر نکنم همچین برنامه ای مد نظرتون باشه.
اپدیت های همه خاموشه .
راستی سوال دومم رو کسی جواب نداد شماها مودمتون رو خاموش می کنید؟وقتی استفاده ندارید؟ یکی گفت برای اینکه پسوردت -- نشه همیشه خاموش کن! صحت داره؟