خوب دوست عزیز تمدید طرح رو که میزنم همین صفحه واسم میاد .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
خوب دوست عزیز تمدید طرح رو که میزنم همین صفحه واسم میاد .نقل قول:
واقعا گند به زنن به مخابرات لعنتی. من از دیشب هرچی میخوام کانت شم ارور 908 میده هنوزم ارور میده از سر کارم اومدم چک میکنم میبینم وضعیتو زده انلاین و ریز اتصالاتو چک کردم میبینم از دیشب تا الان نزدیک به 500 بار کانکت و دیسکانکت شده و هیچ آی پی هم ثبت نشده.هنوزم که هنوزه همینطوری ثبت میشه.تف تو صورتشون با این کاراشون.ایشاالله هرچی پول ازمون میخورن خرج دوادرمون خودشونو خونوادشون بشه
دمت گرم همینه به خدا همینه باور کنید همینه شک نکنیدنقل قول:
نقل قول:
ای خدا قربون عدالتت برم با این آی اس پی ها-متنهی عدالتت نمی دونم چرا زنگ زده کار نمی کنه :(
میدونی ، بهشون بگو که چرا برای یه برام که شده این اختلالات به کسی حجم اضافه نکرده که فقط داره کم میکنه!نقل قول:
من فعلا 2 گیگ دارم و از طرح خانواده روی این یکی خطم استفاده میکنم. اره همین امروز شارژ کردم. این 2 روز فکر نکنم ازم زده باشن!نقل قول:
الان این محدود کردن شبانه برای طرح پاییزه یک مگ و دو مگ فرق میکنه یا نه من طرح دو مگ دارم ولی سرعت شبانه 100 کیلو بایت برای بقیه دوستان همین طوره یا نه اگه ممکن کسانی که این طرح دارن بگن
الان مگه طرح قبلی شما را داخلش نداره ؟ اگه نداره زنگ بزن به پشتبانی برات تمدید می کنندنقل قول:
شما دوست عزیزم خودتو زیاد ناراحت نکن منم چند روز قبل نزدیک یه هفته همین مشکل رو داشتم ولی بالاخره حل شد شاید دارن سیستم هاشون رو تعمیرات یا بروز رسانی می کنند حالا هم مثل اینکه نوبت منطقه شماستنقل قول:
من باتوجه به کارم از چند شرکت سرویس داشتم همشون همچین مواقعی دارند ولی بعضی ها شون زود حلش می کنند بعضی هاشون مثل مخابرات یکم سیستمشون کنده دیرتر حل میشه
سلام دوست من-اشتباه کردی اینجا سوال کردی من چند بار اینجا سوال کردم پاسخی ندادند-اینجا پر از ادمهایی که فقط می گویند وای مخابرات دزدی کرد؟وای چرا حجمم کم شدو هزار وای دیگر- انگار بقیه جاهای دیگر بهشت وگل و بلبل است-کلا انتظارات را از اینترنت بیار پایین---کلا تاپیک حول محور 4 یا 5 نفر می چرخد که همش اعتراض دارند---خوت را خسته نکن--به نظرم ت تجربه چند روزه که صفحات زیادی از این تایپیک را خواندم اینترنت مخابرات توی بعضی از نقاط افت سرعت دارد وکیفیت پایینی دارد بعضی جاها خوبه--خودت یک 3 ماه بگیر وخودت روی اینترنت مخابرات تجربه کسب کن-والسلام----نقل قول:
برای من هم که 2مگ هست شب میاد روی 94. سایر دوستان که حتی شبانه هم ندارند گویا براشون محدود میشه توی تایم مثلا رایگان.نقل قول: