ممنون از جوابت.نقل قول:
پس برم تو کاره 256 مخابرات.جه جوریاس اینقد سرعت بالا میده مخابرات با این قیمت کم؟!
فقط باید واسه ثبت نام کجا اقدام کنم ؟ باید واسه جمع آوری هم برم شاتل؟
Printable View
ممنون از جوابت.نقل قول:
پس برم تو کاره 256 مخابرات.جه جوریاس اینقد سرعت بالا میده مخابرات با این قیمت کم؟!
فقط باید واسه ثبت نام کجا اقدام کنم ؟ باید واسه جمع آوری هم برم شاتل؟
دوست عزیز سرویس 512 نامحدودش رو نمی دونید سرعتش چنده؟نقل قول:
سوال بعدی اینکه باید از شماره 2020 سرویس رو بگیرم یا از شرکت اندیشه؟ مگه سایتش این نیست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
512 نداشتم ولی حجمی 512 زمان قدیم داشتن 150 بودش .
این سایتی که شما نوشتید نیستش این برای اندیشه هستش که پورت های مخابرات را میفروشه
این سایت هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و پشتیبانی خوب عالی 2020 انجام میده
نقل قول:
داداش مرسی که زود جواب دادی :»نقل قول:
فقط راجع به پشتیبانی، تو اینترنت که راجع به 2020 جستجو می کنم خیلیا شاکی هستن می گن پشتیبانی در حد صفر! یکی هم گفته بود از شرکتایی که که پورتای مخابرات رو می فروشن adsl بگیرین تا لااقل پشتیبانی داشته باشین! حالا شما می گین2020 پشتیبانی عالی! یعنی جدیدا اینطور شده؟
برای استان های شاید مشکل داره . ولی خدایش رشت خوبه مشکلی هم نداشته راهنمایی خوب ساپورت خوب با حوصله
نقل قول:
دوستان بهترین سرویس محدود رو واسه دانلود شبانه تو رشت کی میده؟
سلام من از 2020 بگیرم بهتره یا برم از اندیشه اینترنت مخابرات بگیرم بهتره؟
من کارت دانشجویی چیزی ندارم از 2020 بگیرم می تونم سرعت بالا تر از 128 بگیرم یا تغییر سرویس بدم؟ باسپاس فراوان
نقل قول:
آقا یه سوال ؟
تا جایی که یادمه قبلن از --- برای دانلود استفاده میکردی ، البته آنلاین منظورمه ؟
دیگه استفاده نمیکنی ، یا مشکلی برات پیش اومده یا ...؟
چون من یه مدته دنبالشم ولی کارتش تو بازار نیست
جایی سراغ داری ؟(HD , S2)
جایی سراغ داشتی خصوصی بفرستنقل قول:
من چند روزه نامحدود اندیشه ر گرفتم(256) زیاد جالب نیست
پیج باز کردنش کنده و دانلودش هم بین 38 تا 60 نوسان داره
در مورد اینترنت مخابرات من برای یکی از دوستام گرفتم(مرکز5) 128 3گیگ - نوسان سرعتش زیاده یعنی توی روز بین 30 تا 100 نوسان داره و شبانه هم شبی بوده که 1.5 گیگ دانلود کرده و شبی داشته که 200 مگ دانلود شده