پشتیبانی گفت اگه تلگرام دسکتاپ داری پاک کن شاید مشکل از اون باشهنقل قول:
تلگرامو پاک کردم درست شد:eh::mellow:
دیگه تایم اوت ندارم اصلا!!!
یه درصدم احتمال نمیدادم این مشکل به تلگرام ربطی داشته باشه
Printable View
پشتیبانی گفت اگه تلگرام دسکتاپ داری پاک کن شاید مشکل از اون باشهنقل قول:
تلگرامو پاک کردم درست شد:eh::mellow:
دیگه تایم اوت ندارم اصلا!!!
یه درصدم احتمال نمیدادم این مشکل به تلگرام ربطی داشته باشه
:blink:ها؟نقل قول:
مام تلگرام دستکتاپ داریم اونم ن یکی دوتا رو دیوایس های مختلف مک و ویندوز چرا پس برا ما پیش نیومده
والا منم نمیدونمنقل قول:
بخاطر mtproxy بود یعنی؟:n36:
یدونه تایم اوت هم ندارم الان
تلگرام دسکتاپ رو دوباره نصب کن، اگر دوباره همون مشکل رو داشته، مشکل از تلگرامه (بعید میدونم باشه) ، در غیر اینصورت مشکل از سمت خودشون بوده.نقل قول:
راستش یه مدتی بود قطعی داشتم هر ساعت یا هر دو ساعت یه بار مودم قطع میکرد با پشتیبانی چت کردم گفتن مودم رو عوض کن من یه مودم دیگه که از قبل داشتم و مطمعن بود گذاشتم و تست کردم قطعی نداشت بعد پشتیبانی گفت شما کشش خطت تا ۸ مگ هست منم گفتم بزار مودم اصلیم رو وصل کنم ببین اگه قطعی نداشت شما پهنای باند رو افزایش بدین . خلاصه اینکه همین کارو کردم و قطعی نداشت و پهنای باند رو به قول خودشون زیاد کردن که پهنای باندم از ۳.۳ شد ۵ (من همیشه با speedtest.net چک میکنم) ولی قطعی باز شروع شد حتی با اون مودم دیگه هم قطع می کرد خلاصه اینکه فهمیدم مشکل از مودم نیست و از خود خطه . خلاصه بعد از تماس دوباره پهنای باندم برگشت به حدود ۴ مگ ولی مشکل اینجاست که وقتی مودم رو روشن میکنم بعد از دو سه ساعت پهنای باند کم کم افت میکنه و تا آخر شب به حدود ۲.۶ میرسه . حالا می خوام ببینم برای چی پشتیبانی الکی ما رو دلخوش میکنه و سر کارمون میزاره ؟
امروز خیلی رو مودم ریست شد , وضعیت خطم خوبه ولی نمی دونم دارن چه غلطی میکنن , از ار زندگی افتادم
وقتی خط مشکل داشته باشه ، نرم افزار مودم بنا بر تشخیص که از پیش اون شرکت واسش تعریف کرده نرخ اتصال رو پایین میاره تا از قطع شدن لینک ارتباط جلوگیری کنه ، ولی تا جایی میرسه که دیگه فایده ای نداره و لینک میپره ، شما باید وضعیت خطتون رو بررسی کنید تا متوجه علت افت شدید سرعتتون بشیدنقل قول:
سیمکارت شاتل دارم. امروز خیلی افتضاح شده. پینگ داخلی 600 تا 700 شده!
منم دارم هر روز طرفای ۱ الی ۴ بعد از ظهر پینگش بالا میره ولی همان لحظه روی 3g پینگش پایین هستنقل قول:
SRA رو تو مودم غیرفعال کن تا دیتا ریت فیکس بمونه (ولی احتمالا قطع و وصلیت زیاد میشه)نقل قول: