اگه دوباره افتادم ناجا، میگم، آقا من خدمت قبلی دارم! میگم کارمند پلیس+10 حواسش نبوده ننوشته.نقل قول:
آقا خداییش همچین چیزی ممکنه؟؟ خیلی دوس دارم بیافتم ارتش
Printable View
اگه دوباره افتادم ناجا، میگم، آقا من خدمت قبلی دارم! میگم کارمند پلیس+10 حواسش نبوده ننوشته.نقل قول:
آقا خداییش همچین چیزی ممکنه؟؟ خیلی دوس دارم بیافتم ارتش
دوست عزیز خیلی سخت نگیر.هر چه زودتر بری بهتره. الان با فوق لیسانس جای خوب میوفتی و احتمال خیلی زیاد ستاد میوفتی یا جاهای بهتر که اکثراً 2 تعطیل میشه.نقل قول:
واقعا داری جدی میگی ؟؟؟:n13:نقل قول:
اگه بری همون یگان 7 ماه کمتر خدمت میکنی خوووو
یعنی اینقدر سخت گذشته که حاضری قید اون 7 ماهو بزنی ؟؟؟:n13::n29:
من که حاضر نبودم چنین کاری کنم
نقل قول:
سلام
والا دوست عزیز حیف بخواهی قید 7 ماه رو بزنی شاید به قول خودت ناجا سخت باشه بابا ما که دیپلم رفتیم
سختیش رو تحمل کردم حالا شما با ارشد میگی سخته ........ کسایی خدمت کرده باشن
میدونن تو نظام 1 ساعت هم 1 ساعته.........چه برسه به 7 ماه
ممنون از دوستان عزیز.
منظور من از اینکه خدمت برای تحصیل کرده ها توی ناجا یه مقدار سخته، بیشتر دلایل روانی داره تا جسمی!
وقتی آدم با دیپلم بره، یا مثلا زیر دیپلم، معمولا سنش کمه، مدرکش پایین تره(قصد توهین ندارم، همه ی مدارک تحصیلی محترمن در جایگاه خودشون)، و بنابراین وقتی یه گروهبان (چلقوز!) کادر یا یه استوار بیاد بهت دستور بده، شاید خیلی از لحاظ روحی و روانی عذاب آور نباشه، چون معمولا سنش از آدم بیشتره، مدرکشم حالا بیشتر نباشه کمتر نیست.
ولی شما تصور کن یکی با مدرک فوق لیسانس، با مثلا 27 سال سن. یک گروهبان کادر آشخور با 20-21 سال سن بیاد بهش دستور بده! واقعا از لحاظ روحی عذاب آوره......... یا حتی استوار
در ضمن من یه سوالی از دوستان دارم، از کجا بدونیم حقوق قضایی سربازان چیه؟ قوانین محیط نظامی و وظایف متقابل سرباز و کادر رو از کجا بدونیم دقیق چیه؟ آیا همچین کتابی هست؟(البته باید 100% باشه، حالا شاید دسترسی بهش ساده نباشه). مثلا یه چیزی که همیشه برام سوال بود این بود که آیا منی که اون موقع ستوان 3 بودم، آیا یه گروهبان کادر می تونست بهم دستور بده؟ چطور باید حقم رو می گرفتم؟ چطور باید از حقوقم دفاع می کردم؟ اصلا اگه یه گروهبانم به آدم بتونه دستور بده پس اون درجه واقعا چه اهمیت و ارزشی داره؟ ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
همونطوری که آقای dg1 گفتن اسم شما توی سیستم هست و انقدر دیگه تعطیل نیستن که سربازای قبلیشون رو نشناسننقل قول:
من که میگم حتی ارزش امتحان کردن رو هم نداره
در کل ستوان 3 به بالا توی هر نیرویی کارشون راحته(غیر راهور)
راستی ارشد چی خوندی؟
اره منم تصمیم گرفتم همون ناجای خودمو برم و ریشه ی جرم و جنایت و بسوزونم... با بر هم زنندگان نظم در چهارشنبه ی آخر سال هم شخصا برخورد خواهم کرد.نقل قول:
ارشد عمران خوندم
شما اولین کاری میکنی تو قسمت مشخصات ادرس مشهد بده بعدنقل قول:
دفترچه رو هم از مشهد ارسال کن
درصدی نمیشه گفت حالا شما این کار ها رو انجام بده احتمالش زیاده بیوفتی مشهد
اگر هم افتادی شهر دیگه و شرایط خاص نداری باید تو کمیته امداد اشنا پیدا کنی یه نامه جور کنی درجا میوفتی شهری که میخوای یا بایذ با یکی جا به جا کنی
tapatalk
با سلام.نقل قول:
دوست گرامی در این که توی پادگان های نظامی از هیچ یک از افراد استفاده تخصصی نمیشه شکی نیست!! در مرحله دوم تعجبی هم نداره! چرا که بسیاری از اداره های دولتی ما در این باب بد تر از پادگان ها هم هستن! ...
همچنین درسته که شما فوق لیسانس داری اما قرار نیست که چون سوادت از بقیه بیشتره مستقیما فرمانده پادگان بیاد و با شما سلام و احوال پرسی کنه و اموری رو به شما محول کنه!
سرباز مستقیما زیر نظر قرار گاه پادگان مورد نظر هست شخصی به عنوان مسئول سربازان انتخاب میشه و امور صبحگاهی مثل حضور و غیاب ورزش صبحگاهی و برگزاری کلاس ها رو به عهده میگیره که مستقیما از طرف فرمانده قرار گاه انتخاب میشه !
این چه معنی میده؟؟ یعنی حرف اون فرد حرف فرمانده قرار گاه هست ... چون فرمانده قرارگاه یه پادگان یا مرکز عموما کار های مهم تری داره تا اینکه بیاد و به امورات سرباز فوق لیسانس رسیدگی کنه!...معمولا سرباز هایی که دارای مدرک دکتری رشته های پزشکی هستن یا به طور عام دکتر هست (دکتر عمومی ) به قرار گاه و ... کلا به جایی کاری ندارن و مستقیما وارد بهداری یا بخش مربوطه میشن و با کله گنده های پادگان هم سر و کله میزنن!!
اما اینکه شما میگی سرباز فوق لیسانس بهش فشار وارد میشه واقعا کمی زور اوره! ... چرا که توی پادگان ما ؛؛ همون گروهبانی رو که شما میگی از سرباز دیپلم و زیر دیپلم بشین و برپا و بدو رو میده و میرسه به لیسانس و فوق لیسانس! ... در ضمن همه ما هم خیلی دوستش داریم!!... و میدونیم در صورتی که یه روز ما رو دور میدون صبحگاه هم کلاغ پر و... بده دستور فرمانده قرارگاه رو اجرا میکنه! ...
همچنین یه موقع هم میبینی برش همون گروهبانه از یه سرهنگ تمام هم بیشتره! و نکته آخر اینکه به نظر شما چند درصد از سرهنگ های نظامی سواد علمی دارن ؟؟ تقریبا میشه گفت زیر ده درصد!...
دوست عزیز ممنون از اظهار نظرت. چند تا نکته رو باید عرض کنم:نقل قول:
اینکه انقد از لفظ پادگان استفاده کردی مشخصه که تو ارتش بودی
جسارت نباشه، ولی من به واسطه ی همون حدود 7 ماه خدمت قبلی، اطلاعاتم در مورد خدمت در ناجا ممکنه از بعضیهاتون بیشتر باشه
تو ناجا سیستم فرق می کنه کاملا..... فرض کنید یکی افتاده کلانتری.....اینجا دیگه فرمانده پادگان و این حرفا نداریم......یه رئیس کلانتری هست نهایتا سروان یا سرگرد + یک نفر هم جانشینش..... و یه سری پرسنل، یکی افسر نگهبان، رئیس پاسدار، اطلاعات، مواد مخدر،تجسس، پیشگیری و... هر کدوم از این قسمتها ممکنه 1 یا چند پرسنل داشته باشه با درجات مختلف..... مسلما اینا همشون نماینده ی فرمانده نیستن و اصلا تو سلسله مراتب فرماندهیت جایی ندارن..... اما خیلی وقتا من دیدم که حتی امورات و خریدهای شخصیشونو به سربازا محول کردن.
این از محیط ناجا
مورد بعدی فوق لیسانس داشتن بندست. اینکه بنده ارشد دارم، دلیل نمیشه بقیه مردم لزوما به من احترام بذارن، این درست. یه مثال خیلی ساده می زنم. هیچ کجای دنیا نمیان جای کارگر و مهندس و عوض کنن. هر دوشون کاملا محترمن ولی کارشون، تخصصشون فرق می کنه. تو کشورهای اروپایی و آمریکایی کارگرها بهترین حقوق ها رو می گیرن و مهندسا هم همینطور.
بعدشم، اگه حالا فرض رو بر این بگیریم که سربازی اینطوریه و از این خبرا نیست، پس دیگه به همه با هر مدرکی سرباز صفر بدن که خیال همه راحت بشه.
من خدای نکرده آدم فخر فروشی نیستم یا اینکه بگم حالا بقیه از من کمترن. ولی تو یه اداره یه نفر که ارشد داشته باشه، هیچوقت نمیشه دربان یا آبدارچی. من خودم با چشای خودم فوق لیسانس سر چهار راه دیدم.
ناجا یه سیستم خاص خودشو داره که کسی که نرفته باشه نمی دونه دقیق چیه. البته من شخصا بعضی قسمتهای ناجا رو خیلی دوس دارم.
من نمی گم کل پرسنل اینطوری بودن، اتفاقا خیلی از پرسنل خوب و محترم بودن، با خیلیاشون دوست شدیم، حتی شماره موبایلهای همو گرفتیم. ولی پیدا میشد همون گروهبانهای عقده ای که مثلا یه بار یادمه گفت فلانی برو یه نوشابه خانواده برام بگیر.... بدو ببینم..... اگر می گفتم نه! شب افسر نگهبان بود و البته ما شبانه روز پست بودیم و حتما اذیتم می کرد