چه عجب ، بعد چندین روز سرعت یه تکونی خرد . پینگ هم بهتر شد . بالای 300 بود همش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
چه عجب ، بعد چندین روز سرعت یه تکونی خرد . پینگ هم بهتر شد . بالای 300 بود همش
سرعت کسی بدتره من هست سرویس محدود....
برای من که 3 روز هست سرعت شبانه کاهش شدیدی داشته:41:
لامصب الان دیدم 200 کیلوبایت پر سکند داشت دانلود میکرد :31: جیگرم حال اومد .
ولی چه فایده :41: ویدوز گزاشته بودم واسه دانلود (2.8) گیگ . 75% کامل شد . بقیش امشب .
وضعیت برای بازی انلاین چطوره؟ping با یک سرور تو آمریکا از سایت speedtest.net چطوره؟توی شهرهای کوچیک کیفیت فرق داره؟
وظعیت نامحدود ها برای بازی و همینطور ping شون چطوره؟
وقتی بهانه های مسئولین تموم میشه
خبرگزاري ايستنا
معاون وزير اطلاعات درباره فيلترينگهاي انجام شده در فضاي سايبري ايران توضيحاتي را ارائه کرد و گفت: اخيرا دو ويروس توسط مسئولان امنيتي شناسايي شده اند که با تلاشهاي شبانهروزي از ورود ضربه به فضاي سايبري ايران جلوگيري شد.
به گزارش همشهري گرامي معاون وزير اطلاعات ـ عصر چهارشنبه در نشست مقدماتي اجلاس جوانان و بيداري اسلامي در پاسخ به سوالي درباره فيلترينگهاي انجام شده در فضاي سايبري ايران گفت: آسيبهاي امنيتي بسياري در فضاي سايبري وجود دارد. ما مجبور هستيم براي محفوظ ماندن از اين آسيبهاي امنيتي، محدوديتهايي را ايجاد کنيم زيرا دشمنان با وارد کردن ويروسهايي ميتوانند باعث تخليه اطلاعاتي شده و يا ضربات جدي وارد کنند.
:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
256 محدود پارسنقل قول:
بدرد بازی نمیخوره...
:28::28::28:
دست گلشون درد نکنه که انقدر به فکر ما هستننقل قول:
ولی بهتر نیست پهنای باند هر کاربر رو انقدر زیاد بکنن تا همه راحت بتونن آنتی ویروسشون رو آپدیت نگه دارن تا نیازی به این فردین بازی ها نباشه؟؟؟؟ :46:
والا به نظرم نگیری بهتره چون انگار خیلی کمه و سرعت دانلود در حد 5 و 10 هستش .نقل قول:
شیرین هم نمی خوام :31: من اصلاً فیلمی نیستم :31:
سلام دوستان
من الان ای دی اس ال داتک دارم 512 نا محدود که ماهی 47 هزار تومان هست چون کاربر قدیمی هستم و 2 - 3 سالی هست که دارم این قیمت هست وگرنه قیمت این سرویس الان 140 هزار تومان هست .
حالا به علت اینکه کمتر می خوام از اینترنت استفاده کنم تصمیم گرفتم که پارس آنلاین بگیرم, استفاده ام در حد پیج باز کردن در روز و دانلود با تورنت در شب هست که رایگان هست, کسانی که تهران هستند لطفا نظر بدن سرعت دانلودتون در شب خوب هست؟ چند کیلو بایت؟ تورنت راحت دانلود می کنید؟ چون اگر 100 کیلو بایت شبانه دانلود کنه من 2 - 3 شب دانلود در هفته هم برام کافی هست .. دو نفر از دوستام که پارس آنلاین دارن سرعتشون فوق العادس .. ولی منطقه مخابراتیشون فرق میکنه .. دوستان ممنون میشم کامل راهنمایی کنید .. که تصمیم درست رو بگیرم .. 256 با 8 گیگ ترافیک می خوام بگیرم برای ماه اول، کامل نظرتون رو بگید، لطفا چند نفر جواب بدن ..
مرسی دوستان