سلامنقل قول:
معمولاْ بیشتر شرکتها پول نصب و راه اندازی را بطور اجباری میگیرند؛ پس بگذارید خودشون تنظیم کنند.
شما برای هر دستگاه تلفن در خونه یک اسپلیتر هم نیاز دارید. (نویزگیر)
Printable View
سلامنقل قول:
معمولاْ بیشتر شرکتها پول نصب و راه اندازی را بطور اجباری میگیرند؛ پس بگذارید خودشون تنظیم کنند.
شما برای هر دستگاه تلفن در خونه یک اسپلیتر هم نیاز دارید. (نویزگیر)
من میخوام از مخابرات اشتراک بگیرم که تلفنی اشتراک میده نمی دونم میان خونه برای نصب یا نه؟نقل قول:
احتمال زیاد میان برای نصب و هزینه میگیرننقل قول:
خودتون هم میتونید کانفیگ کنید آموزشش کانفیگ مدل مودمتون را سرچ بزنید تو گوگل پیدا میکنید یا مدل مشابه یا ...
سلام یه مودم zyxel گرفتم p660 هرچی برای ورود به کانفینگ تلاش میکنم نمیشه ریستم کردم 3 بار ولی وقتی بجا پسورد admin میزنم هیچ کاری نمیکنه و داخل نمیشه ! و فقط روی حالت محدود و limit که وضعیت آپ بودن خط هست رو نشون میده و واردش میشه !!!!!!
دوتا پسورد داره یکی user که بزنی حالت نمایش هست admin که بزنی باید بیاد برای تنظیمات بیاد!عجیبه نمیاد با وجود اینکه ریست هم کردینقل قول:
فکر کنم باید ببریش گارانتی....
آپدیتش نکردی که اینجوری بشه؟!
سلام
دوستان مودم من d-link مدل DSL-2600U وایرلس هستش
هر وقت که سیستم رو خاموش می کنم و دوباره روشن می کنم سرعتم میاد پایین
باید مودم رو روشن خاموش کنم تا سرعتم عادی بشه
مشکل از کجا هست؟
من مودم talent دارم موقع کانفیگ این ارور رو می زنه، you might have connect to incorrect device
چی کارش باید بکنم؟
ممنون
اول پسورد وایرلست رو عوض کن بعد برو توی تنظیمات مودمت دی ان اس شرکتی که ازش اینترنت رو گرفتی رو بپرسنقل قول:
یا اینکه این دی ان اس مخابرات رو روش ست کن سرعتت میاد بالا
217.218.127.127
ارتباط بین کامپیوتر و مودمت مشکل دارهنقل قول:
سلام دوستان
کسی راهنمای تصویری تنظیم مودم TP-link 8960N رو داره؟(فارسی یا انگلیسی)
اون دفترچه راهنمای تنظیم اولیه مودم که توی جهبه دستگاه هست رو نمیگم. چون مودم رو نصب کردم و به نت وصل شدم اما با تنظیم وایرلس و وصل شدن با لپ تاپ به اینترنت مشکل دارم. هیچ صفحه ای باز نمیشه.