250؟نقل قول:
منظورتون اینه که اسپیدتست کمتر می زنه؟
Printable View
250؟نقل قول:
منظورتون اینه که اسپیدتست کمتر می زنه؟
دوستان من یه سوالی داشتم ممنون میشم پاسخ بدید:
من الان 18 روز از اعتبارم مونده اگه مثلا امروز کل حجم رو تموم کنم و همین امروز تمدید کنم بلافاصله دوباره ارتباط برقرار میشه؟یا نه 18 روز دیگه با اتمام مدت اعتبار وصل میشه؟
و اینکه سرعت 1024 محدود روزانه و یا شبانه چقدر سرعت دانلود میده؟
از همین امروز ولی باید قبل از تمدید دکمه برروزرسانی را توی سایت بزنی اگه نزنی باید بعد تمدید زنگ بزنی پشتیبانی!نقل قول:
1024 10گیگ روزانه که سرعت بالاست و بستگی به خط و مرکز شما 2مگا بیت حدود 250 کیلوبایت به بالاست و شبانه هم سرعت دانلود 90 کیلوبایت هست/البته در صورت خوب بودن مرکز مخابراتی و عدم مشکل پهنای باند مرکز و شهرتون
دوستان الان ما بخوایم از آسیا تک بگیریم به نظرتون این طرح برنزی نامحدود یک مگ سرعتش خوبه ارزش داره یا نه؟
نهنقل قول:
سرعت دانلودش 60 هست!
کلا برنزی ها ارزش ندارن چون به جز هدیه پر سرعت، سرعت معمولی شون هم پایین تر از نقره ای و طلایی هست.نقل قول:
بچه ها کسی 2 مگ برنزی داره؟ اوضاعش چجوریه؟ من الان 2 مگ نقره ای دارم میخوام ببینم اگه با برنزی در یه حده، برنزی بگیرم بیخودی پول اضافه ندم.
بحث به صرفه بودنش نیست! بحث کیفیته!نقل قول:
یه چیز بیخود بخری 37 تومن یا یه چیزه خیلی بهتر بخری 47 تومن؟؟
یکی 5 تومن نیست اون یکی 15 که بگی 10 تومن! 10 تومن اینجا بیت 40 و 50 تومنه
تایید میشه!نقل قول:
منم دیشب 1 مگ 10 گیگ رو امتحان کردم اما سرعتم 70 بود! پی سی رو گذاشتم دانلود تا ساعت 7 دانلود کرده بود، و 1.5 گیگ هم دانلود شده بود!
امشبم تست میکنم خبر میدم
حالا دوستان من میخوام حداقل 150 کیلوبایت سرعت داشته باشم کدوم طرح نامحدود بخرم خواهشاً سریع تر جواب بدین