RPسایت پرسی باکس هستنقل قول:
یکی از دوستان یه سایت کاملا مطمئن لطفا معرفی کنه برای خرید RP
Printable View
RPسایت پرسی باکس هستنقل قول:
یکی از دوستان یه سایت کاملا مطمئن لطفا معرفی کنه برای خرید RP
persibox.com قیمتش هم مناسب تره نسبت به سایت های دیگه
--------------------------
ww نرف شد :n14: اما گفتن آپدیتش تو راه ، هر چند استاد alone son خبرشو بهم داده بود
Warwick رو رسما زدن کتلت کردن ، با Urgot و Galio محشور شد
اشکال نداره Champ Op جدید توی راهه :n10:
ey khodaya az jax motanaferam ye modat khoob shode bood vali alan dobare bugesh kardan:n34::n34:
rasti updatesh cheghadrie?
بالاخره elohell رو شیلتر کردن
یعنی من رو هر چمپی دست میزارم نرف میشهنقل قول:
ww نرف شد :n14: اما گفتن آپدیتش تو راه ، هر چند استاد alone son خبرشو بهم داده بود
اقا اگر می خواهید چمپی نرف بشه بکید من فقط 2 نا بازی باهاش کنم نرفه :) :n19:
آقا حجم آپدیتش چقدره؟
حدود 200 mg در نظر بگیر الیور جان :n02:
این 420blaze it چیه قضیش؟
امروز تو یه بازی همه میگفتن بعد میخندیدن :|
عواقب استریم ندیدنه دیگهنقل قول:
فهمیدن خود 420 به کنار ، فهمدینش توی LoL به مشاهده طولانی مدت استریم های qtpie رو نیازمنده
تاریخ چه اش بر می گرده به گروهی از دانش آموزان یک دبیرستان آمریکا که ساعت 4:20 دقیقه در جایی باهم قرار می زاشتن و ماری جوانا می کشیدن و از عدد 420 بین هم دیگه استفاده می کردند
هر ساله 4/20 رو کسانی که ماری جوانا و علف می کشن جشن می گیرن و یک جنش بین المللی هست ، به یاد اون ها
420 blaze it به معنی کشیدن علف و یا ماری جوانا هست ، عموما در ساعت 4:20 دقیقه صبح یا عصر
اما.....
توی LoL همچین معنی ای نمی ده ، باید بگردی دنبالش ، توی فروم NA ، فیلم ها Y0UTUBE رو ببینی ، استریم های qtpie رو ببینی تا بفهمی منظورشون از 420 چی هست ، عبارت هایی از جمله dongsquad420,weedemboyz,420 blazeit و ... از این دسته عبارت ها هستن ، معنی و مفهوم جمله ای ندارن توی LoL ، در واقع Meme ای هستند که در شرایطی خاص پیش میاد
توی بازی ها هم عمدتا وفتی AP اه یکی از Champion ها می شه 420 که اتفاق رایجی هست ، یا یکی Movement Speed اش می شه 420 و ... ، 420 رو اسپم می کنن دور هم می خندن