چه شرکتی ؟ با چه هزینه ای؟ و چه شرایطی سرویس میده ایا محدودیت برای سرویس شبانه اش قائل است یا خیر؟نقل قول:
Printable View
چه شرکتی ؟ با چه هزینه ای؟ و چه شرایطی سرویس میده ایا محدودیت برای سرویس شبانه اش قائل است یا خیر؟نقل قول:
.....................نقل قول:
باز معلوم نیست چه خبرهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان با قندشکن باز شد
نقل قول:
من تا تخلیه پورت زدم ایرانسل 3G فعال شد یه بسته 24 گیگ گرفتم تا قرون آخرش رو دانلود بهم داد کلی معوقه که یکماه مونده بود گرفتم شبی
11 گیگ راحت !
جالبش اینه که 5 ماه قراردادم مونده بود اما ترافیکشو تموم کردم , گفتن باید حق تخلیه بدی وگرنه تا پایان قرارداد پورتو تخلیه نمیکنیم ؟؟!!
گقتم 5 ماه پورت تون بیکار بمونه ببینم من ضرر میکنم یا شما ! منکه روی خط دیگه سرویس میگیرم خوددانید. بالاخره رضایت دادن دزدای کارائیب !
(با پوزش از دزدان دریایی کارائیب)
یه چرندیاتی براشون پرکن ولت کنه . چون شهرستانی اول از تهران باید زنگ بزنن با شما صحبت کنن که خودش دو سه روز طول میکشه .نقل قول:
بعد که به نماینده شون تو شهرتون اوکی دادن اینا نامه میدن مخابرات دستکم سه روزم اینوری تفصیل داره . کلا یه هفته در برزخ ! اینحوری تصور کن .
باور کنید با هر گیگی حدودا ۴۱۷ تومان با ایرانسل ۲ تا ۸ صبح با سرعت عالی ۳۰۰ تا ۸۰۰ کیلوبایت دیگه کیه که از شبانه نیم بها صبانت استفاده کنه هر گیگی ۳۸۰۰ تومان ایرانسل داره ترافیک اینترنت رو با قیمت تقریبا واقعی اش میفروشه
پینگ خیلی خوبی هم داره پینگ باکو 56 هست این تازه اولشه یه چند روز دیگه سیمکارتها 4g ایرانسل که بیاد دیگه هیچکس از این شرکتهای دزد adsl نمیگیرهنقل قول:
سلام. الان اوضاع پینگ صبانت چطوره؟
به طور معمول پینگ داخلی و خارجی چند میگیرید؟
مثلا در حالت روزانه البته طرفهای بعدازظهر, عصر پینگهای 4.2.2.1 و 8.8.8.8 و tabnak.ir چند میده؟
لطفا یکی تست کنه بگه... ممنون
کسی نیست پینگ صبانتش رو بگه برای ما؟نقل قول:
داداش به ترتیب ایناس: 140 . 216 . 15
واقعا دارم با این صبانت پیر میشم. خواهرم دانشجوی ارشده فوقش سه روز بدون اینترنت تحمل کنه. عمرا بتونم جمع کنم. من از های وب جمع کردم اصولی و غیر حضوریش 1 ماه تو مرکزم طول کشید. دیگه واسه رانزه صبانت عصبانی شده بودم رفتم حضوری یه هفته طول کشید از بس مسخره بازی درآوردن. خداشاهده روز آخر دید ولش نمیکنم هی الکی میگفت برو رانزه کردم. منم زنگ میزدم میگفتن چراغ ای دی اس ال خاموشه. دیگه آخرش با هزار منت رانژه کرد.
میتونی بری مرکز مخابراتی و مشکلت رو بگی همون موقع تخلیه میکنن
و بعدش از شرکتا بپرسی چن روزه رانژه میکنن
قانونیش ۳ روزه
قبلش بپرس و مشکلت رو بگو حضوری بهتره احتملا رانژه زودتر انجام بشه