جواهرات منظور اون همه گنج و گردنبند طلا و ... توی کوله پشتیمه ! + نشان های افتخاری که دریافت کردم
با 12کیلو دلار نقد !!
Printable View
جواهرات منظور اون همه گنج و گردنبند طلا و ... توی کوله پشتیمه ! + نشان های افتخاری که دریافت کردم
با 12کیلو دلار نقد !!
دیگه پول نقدی نداری ممد اسکیلات را برگردوندم به دوئل :31:نقل قول:
یه ***** آیدی یاهوی من رو هک کرد
بعد گفت بیا با فلان شماره تماس بگیر تا پسورد رو بهت بدم منم گفتم بیا !
شاید هم برای همیشه از نت رفتم
یا علینقل قول:
بهش بگو بیاد آیدی من را هک کنه :31:
سعید کاری که تو با آیدی راپیدشیر های مردم میکردی رو دیشب با من کردن :دی
نقل قول:
من که دیشب انلاین بودم
یکی از دوست دخترام ( که کاملا میشناسمش ! ) بهم گفت بیا فلان صفحه ببین پروفایلم توی یاهو خوب شده ؟
منم صفحه رو باز کردن ، عین یاهو بود حتی آدرسش و یوزر نیم و پسوردم رو وارد کردم تا پروفایلش رو ببینم ولی بعد بهم گفت که پسوردت فلانه و این آیدیی هم که الان دارم رو از این روش گرفتم ...
بعدش گفت پسوردت عوض شده و برای گرفتن پسورد جدیدت به این شماره زنگ بزن ، منم درجا ایمیل و پسورد کل بازیها و اکانت هامو عوض کردم .. ولی دیگه یاهو مسنجر فرت !
:|
شیر مادر نخوردن اینجوری شدن دیگه
این روش خیلی روش آسونی هست تو هم به تله اش افتادی :31:نقل قول:
صفحه fake درست کردن الان خیلی مرسوم شده :31:
من الان اینترنت که می گردم هر جا دیدم صفحه fake هست فحش خانوادگی می نویسم :31:
خب بلدی یکی ازینا برای من درست کنی ؟ :دی
عین یاهو مسنجر باشه که یوزر و پسوردش رو وارد کنه و ... :دی
من برای رپیدشیر دارم برای یاهو ندارمنقل قول:
من دیگه برای رپیدشیر استفاده نمی کنم چون یکم عذاب وجدان داره :31:
خب چیجوری میشه ازینا درست کرد بهم یاد بده یکی درست کنم پسورد مردم رو در بیارم بخندم :دی
آیدی یاهو مسنجرت چی بود ؟
ایدی جدیده من : mpro.thegreat
راستی چیجوری میفهمی اینا صفحات تقلبی هستن ؟
2 راه وجود داره 1 ) اگه بالا نگاه کنی می فهمی که سرور سایت نیست :31: یعنی.../نقل قول:نیستکد:www.yahoo.com
2 ) روی صفحه راست کلیک کن برو view source اونجا می بینی که پسوردت به کی رفته و یا در کدوم هاست ذخیره شده :31:
رپیدشیر که مال من هاست مجانی بود هر کی یوزر و پسورد می نوشت زود می رفت هاست سیو می شد :31: