نقل قول:
مشهد 250 است ؟؟؟ ولی من که الان دارم با 120 دان می کنم ... البته الان یکم نوسان افتاده بین 110 تا 140 هست ...
Printable View
نقل قول:
مشهد 250 است ؟؟؟ ولی من که الان دارم با 120 دان می کنم ... البته الان یکم نوسان افتاده بین 110 تا 140 هست ...
بعضي از مناطق شهر يه زماني از روز اره 250 ميره!! اما خيلي به ندرت!! خيلي خيلي كم.
این هم یکی دیگه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا شما رسماً...! اولاً اينجا فروم هست و كسي نبايد از كسي نظر بخواد تا نظر بده و آزاد هست. دوماً منم از منتقدان شاتل هستم ولي ديگه اينكه چند ماهه مد شده ميان اينجا و هي ميگن سرعت كم شده يه كم كلافه كنندس. بايد به پشتيباني بگين و اگر جواب درست حسابي نگرفتين برين شركت بهتري كه سراغ دارين. اگرم ندارين پس معلومه همه ي شركت ها همينه. مثلاً همين صبانت دوستم چند ماهه گرفته يه بارم نتونسته شبا دانلود كنه. پس همشون همين هستن. مشتري زياد ميكنن و پهناي باند رو دست نميزنن. اگرم يه كم متحد بشين ميتونين يه نامه تنظيم كنين و به سازمان تنظيم مقررات بفرستين. اونجا گفته با ISP هاي كم فروش برخورد ميشه. اصلاً خودش فرم هم داره ميتونين همه ي اكويي هاي ناراضي فرمش رو پر كنن. شكايت ها زياد بشه شايد به نتيجه برسين. اينكه هر روز بيان تو اين تاپيك و بگين درد كسي رو دوا نميكنه. اون موقع حال نداشتم اين همه بنويسم منظورم رو بد متوجه شدين :31:نقل قول:
اينم لينك جايي كه ميتونين شكايت رو مطرح كنين:
کد:http://www.cra.ir/complain/main.asp
ایول آقا دمت گرم او رو همون شیشه مونیتورت یه دستی هم به سر یوزر ما بکش شاید ماهم بتونیم به یه همچین فیضی برسیم:8:نقل قول:
بحث اینه که یک سری مثل من اصلا شبانه نمیخوایمنقل قول:
من از اون اولم اصلا به فاکتور رایگان بودنش شبانه شاتل کاری نداشتم چون هر چیزی میخوام ( فیلم - نرم افزار - کنسرت - بازی - ... ) مفت برام هر 2 روز میارن با flash
امثال من در طول روز هم شدید مشکل دارن 1 ساعت خوبه 2 ساعت افتضاح 30 دقیقه متوسط
حالا قطعی های چند ساعته , باز نشدن سک سری از سایت ها و سرور تا تو ایام خاص و ... به کنار
بحث من یکی از این مشکل هست
من بیشتر از 2 ماهه که 1 به بعد اصلا دان نکردم
محتوای مخفی: !
خب عزیز من شما نمیخواید اما کسایی که براشون مفت فلش پر نمیارند میخوان، برا همینه تا خرخره شبا مرکزا پره:31:نقل قول:
من اصلا طرف حرفم شما نیستی چون میدونم سر بحث با این شاتل 10 سال پیر شدی:31:
محتوای مخفی: بخونش
با این که میدونم و بهم ثابت شده و تجربه داشتم که این لینک ها و این گزارش ها کار به جایی نمیبره ( دلیلش هم هم غذا بودن این اقایون سر یک سفره است ) اما با این وجود یک متن بلند بالای خفن ادبی تایپ کردم ارسال کردم :31:نقل قول:
خوب منم همین رو میگم دیگه :31:نقل قول:
باید حساب این 2 دسته از هم جدا بشه که هم ماها بتونیم surfing کنیم و bandwidth اونها رو نگیریم هم اون ها مارو از هستی ساقط نکنن :31:
چون 1 به بعد اینجا حتی همین p30 هم جون میده تا بالا بیاد ( در حد 120 ثانیه )
1)همیشه هم اونطوری که میگی نیست بعضی موقع ها جواب میدهنقل قول:
2)من بودم جای این شاتل مسخره سرویس ها رو به صورت حجمی هم میذاشتم می گفتم مثلا سرویس آرت 1 در روز حق استفاده 1 گیگ رو داره حالا یا وبگردی یا دانلود چون اینجوری همه حجم دانلود بین یه زمان خاص نمیفته هم شاتل خر کیف میشه ازین که همش راضیند هم خودشون اذیت نمیشند سرعتها رو هم همرو 1 مگ میبستم میرفت:31:
چون طرف جو گیر میشه تو 2 ساعت کل ترافیک رو میخوره:31:
در ضمن یه جور دیگه هم هست برام جالب بود میخواستم بگم اونروز یه ISP آمریکایی رو دیدم یه نوع سرویس ساعتی داشت یعنی مثلا نوشته بود با خرید این سرویس فقط میتونید بین ساعات 7 تا 12 ظهر مصرف کنید این جون میده برای دانلودرها(میتونن بزارنش مخصوص دانلود)
هزار تا کاره دیگه هم میشه کرد
اما همچنان تو ایران فقط یه مشکل بزرگ هست(پهنای باند 155 مگ وقتی باشه 42 میلیون اینجوری میشه باید ارزون باشه اما باز سخت به نظر میرسه چون ارزون کردن پهنای باند زیاد شه متقاضی زیاد میشه اگرم متقاضی زیاد شه احتیاج به سیستم ها و سرور های قویتر و سیستم تبادل اطلاعاتی مدرن تری داره و این ها هم تو ایران ممکن نیست و هزینه بر و زمان بره اما مشکلشی که بیشتر از همه اینا توش دخیله اینه تو کشور ما دارن با اینترنت کاسبی میکنند ((بحث س-یا-س-ی نشه خوهشا در ضمن بعضی ها سوء استفاده نکنند این موضوع رو به جای دیگه ربط بدند))که این درست نیست به نظر من)