دوستان من بازی dungeon siege 3 رو برای Pc گرفتم به زبون روسیه!میتونم کاریش کنم!؟
Printable View
دوستان من بازی dungeon siege 3 رو برای Pc گرفتم به زبون روسیه!میتونم کاریش کنم!؟
یه نسخه دیگه از یه شرکت دیگه بخرید :8:نقل قول:
آقا این بازی سلطان جاده ها اجرا نمیشه.
اررور:
Your computer does not have graphic accelerator
ویندوز7 (32-بیت)
VGA:ATI HD Rdeon 5830
یه direcX داشت که نصبیدم،قبلشم که دایرکس 11 داشتم!مشکلش چیه؟
نقل قول:
اووووواااااا :40: یادش به خیر king of the road نمیدونم منظور ازین ارور چیه ولی به نظرت این بازی رو ویندوز 7 اجرا میشه اصلا ؟ اگه میشه من طلبشم :31:
چه کنم؟نقل قول:
آقا کسی نیست جواب مارو بده:13::13::41::18::18::19::19::19::19::19::19: :19::19::19::19::19::19::19::19::19:
ببخشیدا ولی من بازی crysis2 وbattlefield2/, witcher2 و .... کلی بازی خفن دیگرو با بالاترین resoloution va detail بدون افت فریم بازی کردم یعنی brink از اینا هم بالاتره...!!!!!!!!:18:نقل قول:
نقل قول:
آقایون خیلی ممنون که جواب ندادید اینقد جواب ندادید تا خودم پیدا کردم .:13::13::2::2:
اینو واسه اونایی که مثل من تو اجرای بازی با ارور 9000 مواجه میشند یعنی آخر ارور نوشته 9000 باید یه کرک خوب بریزید تو فایل بازی . بهترین سایت کرک ها اینه
کد:http://gf.wiretarget.com/
چطوری باید پروفایل بسازم
نقل قول:
سلام
من patch 1.03 بازی pes 2011 رو نصب کردم تا آنلاین بتونم بازی کنم / تو سایت konami اکانت ساختم /وقتی تو بازی register می کنم می نویسه unable to login مشکل به خاطر بازیه یا در کا نمیشه آنلاین بازی کرد اگه میشه آنلاین بازی کرد راهنمایی کنید ممنون:11:
بچه ها سلام
من می خوام شیفت 1 رو با دسته بازی بازی کنم
اما نصب نمیشه
اگه کسی میدونه بگه چه جوری باید دسته بازی رو نصب کنم