منکه میگم دیگه کارمون تمومه:n02:نقل قول:
Printable View
منکه میگم دیگه کارمون تمومه:n02:نقل قول:
این عکسه یا بیلبورد؟!نقل قول:
روی فیبرنوری طبعا باید پینگ کمتر باشه. ولی کیفیت خدمات روی فیبر نوری ایران در عمل فرقی با سیم مسی های پوسیده نداره
از من 145 هست. پینگ خوب فقط روی 3g گیر میاد نه مخابرات
راستی جریان چیه ملت همه شدن دانلودر یا سرعتها رو عمدا کاهش دادن؟
الان تست کردم چه سرور داخلی چه خارجی سرعت نفص الی 1/3 شده. عجب:n13:
سرعت ها توی تایم مثلا رایگان رو محدود کردن. ملت یک شبه که دانلودر نمیشن. اما یک شبه سیستم مخابرات تغییر میکنهنقل قول:
ابن رو من قبلا همینجا گفته بودم که شبانه ی رایگان با سرعت بالا موقتی هستنقل قول:
ولی خب یکی دو تا خوش خیال داشتیم که باورشون نمی شد و به بلوری های دانلودیشون استناد میکردن. یکی بود هی میگفت یعنی چی شبانه برداشته میشه بالاش پول دادیم قول دادن وعده دادن تعهد دادن سند محضری دادن و ...
بله شبانه برداشته میشه اما به این معنی که سرعت اونقدر پایین میاد که اصلا نصرفه. داستانی مشابه بقیه ی ispها
البته اینکه من الان به کاهش سرعت خط خودم مشکوکم به این دلیله که چند مورد کابل دزدی در تابستون اتفاق افتاد و کابلها وصله ی باز خورده که طبعا در اثر بارندگی و رطوبت اوضاعش خراب میشه
یادش بخیر 4 5 سال پیش مخابرات فقط تعرفه های نامحدود داشت. یه 512 میگرفتی سرعتش یه لحضه هم از 60 پایین نمیومد. نه قطعی در کار بود نه هیچی!
از وقتی 2020 شد و خصوصیش کردن گند خورد به همه چی!
بچه ها بهترین راه تبدیل اینترانت به اینترنت چیه؟
آیا راهی هست که سیستم اتوماتیک مشکل زیر را حل کنه
در تایم شب سرعت ابتدا روی 20تا30 بیشتر نیست با روشن و خاموش کردن مودم میشه100
از سایت 10 بار تیکت زدم گفتن بررسی میکنیم و دیدم هیچ اقدامی نکردن. زنگ زدم 2020 گفت که هر چی سرعتت روز باشه شب یک هشتم شده جدیدا گفت شما سرعتت 100 هست که خیلی عالیه:n23: گفتم چرا برای مشهدی ها اینطوری نشده میگه اونا هم محدود شدن.
دوستان مشهدی برای شما هم محدود شده سرعت شبانتون آیا؟
کانکشن روی مودم رو نمیدونم اما اگه کانکشن رو از ویندوز بزنید برنامه برای قطع و وصل کردن کانکشن هست.نقل قول: