من برای فایرفاکس از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده میکنم.نقل قول:
از خود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم میشه جستجو کرد.
Printable View
من برای فایرفاکس از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده میکنم.نقل قول:
از خود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم میشه جستجو کرد.
1 مگابیت نوروزی، ساعات رایگان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تفاوتی که الان نسبت به گذشته وجود داره اینه که قبلاً تو ساعات رایگان سرورهای داخلی هم تست سرعت افتضاحی داشتن، اما الان در ساعات رایگان فقط تست سرعت سرورهای خارجی مشکل داره و سرورهای داخل مشکلی ندارن.
البته با این اوصاف سرعت دانلود منیجر حتی در دانلود از سرورهای خارجی در حد مناسبی بود و معمولاً از 150 کمتر نمی شد. البته برای من اینطور بود.
بچه ها هیچ فایلی نمیتونم دانلود کنم IDM میزنه مجوز داده نشد
نکنه مبین نت دانلود رو قطع کرده؟نمیدونم والا سایت باز مییشه اما دانلود نمیشه کرد
نه دوست عزیز! مشکل از مبین نت نیست. احتمالاً خود IDM مشکل داره.
بچه ها مبین نت دارم چرا انقدر کار کردن با فیس ب و ک سنگینه مربوط ب اینترنت مبین نت می شه؟
من واقعا صفحات فیس رو با سختی باز می کنم و مدام ریفلش می کنم دیشب 4 ساعت طول کشید یک عکس را اپدیت کنم ! تا 90 درصد می ره و بعد گیر می کنه و وقتی هم اپدیت شد صفحات بدش پست رو زدم خراب شد از نو .. رو قسمت مسیج جدید کلیک می کنی هیچ عکس العملی نداره چند باز می زنه بعد 2 دقیقه می ره توش !
ردصورتی ک سایت های ک هیتلر نیستن سریع باز می شه در حد 2 ثانیه و حتی سایت های مثل یو ت یوب سریع باز می شه ولی فیس اذیت می کنه .. قند شکن هم از اولت را و فری گ ی ت استفاده می کنم .
چیکار کنم اینجوری ک نمی شه استفاده کرد؟
1 مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر وقت سرعت پایین بود میومدم اینجا تست می گذاشتم گفتم حالا که خوب شده هم یه تست سرعت بزارم
فردا 1 مگ اداری بزنم ببینم چی میشه امیدوارم پشیمون نشم
راهش رو که دوستان هم گفتند.منم از flagfox روی فایرفاکس استفاده میکنم.نقل قول:
اون ir و com و ... دامنه سایت هست و ربطی به سرور نداره.ممکنه سایتی با دامنه ir باشه ولی سرورش در ایران نباشه و بالعکس.نمونش همون سایتهایی که صفحه قبل مثال زدیم.
----------------------
دوستان چند وقتی هست که سیگنال دریافتی من خراب شده.قبلا خوب بود داشت بهتر هم میشد اما از نزدیکهای عید یکدفعه افتضاح شد و هنوز به وضعیت قبل برنگشته.قبلا وقتی مودم رو ریست میکردم سریع وصل میشد اما الان چند ساعت روی تک چراغ یا دو چراغ(از سه چراغ)مدام در حالت خاموش روشن میمونه و کانکت نمیشه.پینگم هم از 60-70 رسیده به 110-120 با سرورهای داخلی
من دوتا bts فقط پیدا میکنم که یکیشون خیلی افتضاحه.
و اون bts که متصل میشم الان این مشخصات رو داره:
RSSI: -75.76dBm CINR: 24.45/20.05(R3/R1)dB TX power: 16dBm
مودم هم در بهترین مکان هستش.کنار پنجره و ساختمان بلند هم جلوش نیست.البته دانلودم نهایت سرعت رو داره اا پینگش برام مهمه.
راهی به ذهنتون میرسه تا شرایط رو بهتر کنم؟اصلا چرا وضعیت سیگنال،با همون موقعیتهای قبل،تفاوت داره؟
منم شدیدا همین وضعیت دارم قبلا RSSI: 68 بود ولی الان 75 هستنقل قول:
پینگم هم رفته بالا
خیلی هم طول میکشه که مودم وصل شه بعضی وقتا چند بار باید ریست کنم تا وصل شه