محدود آسیاتک به درد کسی میخوره که روزانه مصرف داشته باشه! وگرنه ده گیگ به چه درد میخوره؟!
Printable View
محدود آسیاتک به درد کسی میخوره که روزانه مصرف داشته باشه! وگرنه ده گیگ به چه درد میخوره؟!
[QUOTE=keyvan360;7826
=================
[I]نه، قانون مصرف منصفانه و از این چیزا نداره.[/[/I]QUOTE]
تو متن قرار داد که نوشته شده! اگه پیاده بشه کسی حق اعتراض نداره
اولش دارن زنگ می زنن و بعدا تو سیستم هم پیاده می کنن , حالا به بعضی ها هنوز زنگ نزدند اما این طرح رو دارن اجرا می کنن . حالا من گفتم که وقتی زنگ می زنن در جریان باشید . شماره اش هم اینطوری هست : 02133....این چند شماره اولش هست.
من که دفعه اول هست همچین چیزی شنیدم و اصلا منطقی هم نیست ! ، چون اگر بخوان محدود کنن از سیستم اینکار رو انجام میدن و دیگه زنگ نمیزنن.
در کل فعلا همچین چیزی عمومیت نداره و بیشتر شبیه مشکل یک مشترک خاص هست تا اینکه عمومیت داشته باشه. خیلی ها در این تاپیک نامحدود دارن ولی تا بحال همچین چیزی دیده نشده.
وقتی سرعت ها را مدام کم کنند تو یکسال , این که چیزی نیست براشون ... حالا من بهتون گفتم که در جریان باشید که اگر زنگ زندند , شوک زده نشید!:n02:نقل قول:
مخابرات مشهد یکدفعه شبانه ها رو حذف کرده , حالا شرکت ها جای خودشون رو دارن
زمانی مصرف منصفانه قرار میدن که سرعت دانلودا بالا باشه آخه 512 که حتی سرعت اسمیو نمیده و به زور 40 تاس اصلا منطقی نیس اینکارو بکنن اینا سرعنا رو پایین میبندن که دیگه قانون مصرف منصفانه قرار ندن
الان پارس انلاین 128 نامحدودش رو 1مگ بسته شده قانون مصرف منصفانه هم داره.
آسیاتر از اینکارا نمیکنه مگه اینکه سرعتا رو خیلی ببره بالا
128 نامحدود پارس آنلاین تا 20 گیگ فقط سرعت روی 1 مگ بسته میشه، بعدش میاد روی همون 128 یعنی 16 کیلوبایت بر ثانیه سرعت دانلود.نقل قول:
اره دوباره زنگ میزنن من یکدفعه سه بار سرکارشون گذاشتم تو یک هفته سه بار زنگ زدن هم به گوشی هم به خونه.نقل قول:
خوب حداقل 20 گیگ اولیه سرعتش بالاست!نقل قول:
برای آسیاتک سرویس 256 نهایت 20 تا سرعت میده (تو کل دوره)
نقل قول:
در ضمن باید اضافه کرد منظور از سرعت بالا در سرویس نقره ای و طلایی نهایتا 2 برابره!
مثلا 128 با 32 دان میکنه تو سرعت بالا!
قیمت 128 طلایی با 12 گیگ تقریبا برابر 128 با 20 گیگ پارسه که سرعت آسیاتر 30 و پارس 120 تا