میلاد جان منتظر بودم بیای تاپیکت رو بگی که من bookmark کنم که الان کردمنقل قول:
چون هر سری خواستم reference بدم یا گم میکردم یا دم دست نبود :31:
تا وقتی اینجا اموزش هست چه به نیاز به BC
میلاد جان منتظر بودم بیای تاپیکت رو بگی که من bookmark کنم که الان کردمنقل قول:
چون هر سری خواستم reference بدم یا گم میکردم یا دم دست نبود :31:
تا وقتی اینجا اموزش هست چه به نیاز به BC
داستان سونیا چیه ؟ :31:نقل قول:
دوستان سلام
اصلا دوست ندارم دوباره بحث جنجالی راه بیفته فقط من 3 تا سوال داشتم:
1- توی همون بحثهایی که شده بود یکی گفت که 360 چون بازیها رو حداکثر با رزولوشن 720 اجرا میکنه, روون اجرا میکنه و کسی هم منکرش نشد و آیا فیلتر هایی مثل antialiasing که به بهبود کیفیت گرافیک کمک میکنه در کنسول وجود نداره؟ (اگه واقعا اینجوریه که Quality گرافیک بازیهاش خیلی پایینه وقتی بخوای به مانیتور وصلش کنی)
2-و این سوالمو کسی درست جواب نداد که وقتی بازیهای جدید رو با دایرکتس 11 بسازن, کلا کنسولها چطور میخوان به همون خوبی با کیفیت dx11 اجرا کنن
3- با توجه به اینکه خود بنده عمری رو PC باز بودم...آیا امکانش هست که موس و کیبورد رو به کنسول 360 متصل کرد
ممنون :11:
به طور کلی وقتی شما کنسول رو (هر کنسولی) رو به مانیتور وصل میکنید شاهد افت کیفیت هستید ، دلیلش هم خیلی سادست ، پیکسل های مانیتور خیلی خیلی شارپ هستند و همه چیز رو دقیق دقیق نشون میدهند ، ولی مال تلویزیون یک مقداری بلور هست ، در حقیقت برای همینه که وقتی کامپیوتر رو به تلوزیون وصل میکنید نوشته هاش خیلی تار هستند ، یا مثلا یک بازی PSX رو با امولاتور توی مانیتور بازی کنید حالتون از گرافیکش به هم میخورهه ، همون بازی رو رو با همون کامپیوتر وصل کنید به تلویزیون ببنید چه قدر تفاوتش میشه . رزولوشن تلویزیون ثابت هست ولی مال مانیتور یک حد اقل و یک حد اکثر داره یعنی میتونید توی یک رنج خاص تغییرش بدید ولی توی TV اینطوری نیست . البته داستان تلوزیون های نسل جدید که Full HD هستند فرق میکنه .نقل قول:
1- توی همون بحثهایی که شده بود یکی گفت که 360 چون بازیها رو حداکثر با رزولوشن 720 اجرا میکنه, روون اجرا میکنه و کسی هم منکرش نشد و آیا فیلتر هایی مثل antialiasing که به بهبود کیفیت گرافیک کمک میکنه در کنسول وجود نداره؟ (اگه واقعا اینجوریه که Quality گرافیک بازیهاش خیلی پایینه وقتی بخوای به مانیتور وصلش کنی)
هیچ طور ، کنسول از ظرفیتش فراتر نمیتونه بره ، ولی اون بازی رو با گرافیک کمتری درست میکنند ، البته توی کنسول ها نسل بعدی هم میاد . فعلا خیلی راه مونده تا تغییر نسل کنسول ها .نقل قول:
2-و این سوالمو کسی درست جواب نداد که وقتی بازیهای جدید رو با دایرکتس 11 بسازن, کلا کنسولها چطور میخوان به همون خوبی با کیفیت dx11 اجرا کنن
بله امکانش هست ، ولی پیشنهاد میکنم که سعی کنید به کنترلر خود بازی عادت کنید .نقل قول:
3- با توجه به اینکه خود بنده عمری رو PC باز بودم...آیا امکانش هست که موس و کیبورد رو به کنسول 360 متصل کرد
سلام قیمتش که به نظر خوب میاد اما من خودم از این یکی میگرم و البته واقعا راضی هم هستم . با چاپ روی دی وید و کاور و قاب سفید میده 3000 تومان :
کد:www.p*i*n*a*t*a*.ir
پس اگه اینطوریه فایده نداره آدم کنسول رو به مانیتور وصل کنه....با این حساب مجبورم پول یه تلویزیون هم جدا بدمنقل قول:
به طور کلی وقتی شما کنسول رو (هر کنسولی) رو به مانیتور وصل میکنید شاهد افت کیفیت هستید
!
حالا داستان این تلویزیون های نسل Full HD که میگید فرقش چیه؟نقل قول:
البته داستان تلوزیون های نسل جدید که Full HD هستند فرق میکنه .
شاید خریدن یه کارت گرافیک که دایرکتس 11 رو پشتیبانی کنه به بهتر باشه تا اینکه تازه بیام قصد خرید کسنول 360 رو بکنمنقل قول:
هیچ طور ، کنسول از ظرفیتش فراتر نمیتونه بره ، ولی اون بازی رو با گرافیک کمتری درست میکنند ، البته توی کنسول ها نسل بعدی هم میاد . فعلا خیلی راه مونده تا تغییر نسل کنسول ها .
از این مانیتور های لامپی نه ، صرف نمیکنه .نقل قول:
پس اگه اینطوریه فایده نداره آدم کنسول رو به مانیتور وصل کنه....با این حساب مجبورم پول یه تلویزیون هم جدا بدم
!
خوب عملکرد اونها با عملکرد مانیتور خیلی فرق نمیکنه . البته باز هم توی تلویزیون بلور شدن رو داریم ولی نه خیلی .نقل قول:
حالا داستان این تلویزیون های نسل Full HD که میگید فرقش چیه؟
نظر من رو میخواهید از PC برای بازی استفاده نکنید ، درست به همین دلیل من هر چی کنسول هست با هم خریدم :31:نقل قول:
شاید خریدن یه کارت گرافیک که دایرکتس 11 رو پشتیبانی کنه به بهتر باشه تا اینکه تازه بیام قصد خرید کسنول 360 رو بکنم
به نظر من PC برای بازی کردن نیست ، کلاسش میاد پایین :31:
من واسه اینکه به دسته بازی عادت کنم مدتی هست دارم روی پی سی با دسته بازی میکنم .خداییش میشه گفتم حسابی حال میده!
کسی در مورد فرمون چیزی نگفت!! فرمون واسه 360 چیزی سراغ دارین که خوب باشه!؟ اصلا میصرفه؟
بله ، میصرفه خیلی هم حال میده .نقل قول:
اون زمان که من ایران بودم فرمون ها خیلی مسخره بود ، اینجا یک سری فرمون مال شرکت Logitech هست ، درست مثل مال ماشین واقعی هست . یعنی درست شبیه سازی میکنه و البته اگر پول بیشتر داشته باشید صندلی های مخصوصش رو هم میخرید کلی حال میکنید . به همه دستگاه ها هم وصل میشه .
نکنه منظورت همون G25 معروفه؟؟؟نقل قول:
من اینجا قیمت کردم حدودا 350 تومن. میدونم گرونه ولی فکر کنم حسابی حال بده. اگر هر فرمونی بهش بخوره الان فرمون از 70 تومن هست تا همین 350 تومن!!
صندلی رو که گفتی من ندیدم ولی دیگه خیلی حال میکنم!! همون فرمون بهتره!!
دعا کنین گرون نشه من یه ماه دیگه هم کنسولم رو جور کنم هم فرمون. TV هم که جوره
راستی . بهترین کیفیت رو چه تلویزیونی داره. بعدش اینکه مانیتونر LCD هم همونطوری که میگی کیفتش پایینه؟ بخاطر پیکسلهاش!؟
مخسی!:31: